Головна » 2016 » Квітень » 14 » Передати показання газових лічильників за єдиним номером 7104
16:17
Передати показання газових лічильників за єдиним номером 7104

 

З 1 квітня мешканці Харкова та області можуть передавати показання своїх газових лічильників SMS-повідомленням на єдиний короткий номер 7104. Такий спосіб передачі показань лічильника заощаджує час клієнта, робить процес обслуговування швидким та зручним.

Номер 7104 призначений тільки для прийому SMS-повідомлень. У повідомленні необхідно вказати номер особового рахунку та показання лічильника у форматі: ХХХХХХХХХХ    ХХХХХ, де ХХХХХХХХХХ – 10 цифр особового рахунку, ХХХХХ – 5 цифр з показаннями лічильника.

Після відправлення повідомлення споживач автоматично отримує відповідь: “Ваші показники прийняті та оброблені. Дякуємо”.

Якщо клієнт отримав відповідь “Неправильний формат”, це означає, що дані, які він надіслав, вказані некоректно. Йому необхідно їх перевірити та повторити спробу, або передати показання іншим способом.

«Єдиний номер 7104 працюватиме цілодобово і призначений лише для прийому показань лічильників газу. Дізнатись про стан свого особового рахунку, роздрукувати квитанцію, заплатити за газ та передати показання лічильників мешканці Харкова та області можуть через Особистий кабінет на сайті 104.ua» - зазначила начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Харківгаз» Ірина Манько.

Передати показання приладів обліку газу також можливо:

-           зателефонувавши за номером (057) 766-21-04, відправивши електронного листа на адресу contact@kh.104.ua (для мешканців Харківської області);

-           зателефонувавши за номером (057) 766-51-04, відправивши електронного листа на адресу contact@khgor.104.ua (для мешканців міста Харків);

-           зареєструвавши особистий кабінет на сайті 104.ua.

Вартість відправки SMS-повідомленням та вартість дзвінків встановлюють оператори зв’язку.

«Телефони контакт-центрів газових компаній прийматимуть показання лічильників газу з 1 по 5 число цілодобово в тоновому режимі без участі операторів. Якщо споживач бажає передати показання оператору, це можна зробити з 8-20 години без ви-хідних»,- повідомили  з управління клієнтського сервісу ПАТ «Харківміськгаз».

 

Переглядів: 449 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar