Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Пам'яті ветеранів "Локомотива"
14:10
Пам'яті ветеранів "Локомотива"

 

4 жовтня  на стадіоні "Локомотив" (Куп'янськ-Вузловий), пройшов футбольний турнір пам'яті ветеранів ФК "Локомотив" м.Куп'янськ. Цього року в турнірі взяли участь три команди ветеранів з м.Куп'янськ, м. Ізюм та Борівського району.

Згідно жеребкування в першій зустрічі змагалися команди "Ветерани Ізюмщини" (м.Ізюм) та "Оскіл" (Борівський район). Рахунок відкрили ізюмчани з пенальті. В другому таймі, знову таки з пенальті, борівчани рахунок зрівняли (Янкушенко Семен). Після забитого м'яча наші земляки, тиснувши суперника, намагалися забити ще один м'яч в їхні ворота, але після чергової контратаки ізюмчан порушили правила (на думку судді) в штрафному майданчику. І з пенальті пропустили м'яч в свої ворота. Рахунок гри 2:1 на користь "Ветеранів Ізюмщини"

У другій грі змагалися "Оскіл" та "Локомотив". Під час гри відчувалася  перевага більш досвідчених футболістів і "Локомотив" виграв цю гру з рахунком 2:0.

Після турніру відбулося нагородження команд, які отримали пам'ятні кубки та подарунки від спонсорів. Наш воротар Судаков Олександр був визнаний кращим воротарем турніру. Після офіційної частини футболісти ласували кашу, чай, солодощі та в дружньому колі згадували свої молоді спортивні роки.

Футболісти-ветерани Борівського району дуже вдячні голові райдержадміністрації Кіяну В.О. за спонсорську підтримку команди. До речі, форма, в якій виступали борівчани, також була подарована ветеранам Віталієм Олексієвичем за перемогу в минулорічному турнірі.

Василь МИЗЮК. Учасник змагань.

Переглядів: 332 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar