Головна » 2015 » Жовтень » 16 » ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ ОЛЕГА КОВБАСИ
16:48
ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ ОЛЕГА КОВБАСИ

14 жовтня, в ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ, відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки пам'яті нашого героя, заступника начальника штабу 92-ї окремої механізованої бригади майора Олега Ковбаси, який загинув у квітні цього року в м.Щастя, захищаючи мир і незалежність нашої держави.

Біля будинку по пров. Миру, де Олег провів свої дитинство та юність і де тепер встановлено цей знак пам'яті, зібралися його рідні і близькі, друзі і бо-йові побратими, керівництво району і селища, просто небайдужі борівчани.

Багато теплих слів було сказано в цей день про нашого героя. Особливо запам'яталися слова командира 92-ї окремої механізованої бригади Віктора Нікуляка: "Спасибі батькам за те, що виховали такого сина - справж-нього патріота, надійного захисника, хорошого друга. Пробачте нам за те, що ми його не вберегли. Та його жертва не була марною. Завдяки Олегу, завдяки всім нашим захисникам, та чума, що зараз відбувається на Донбасі, не дійшла до наших домівок. Саме вони, ціною своїх життів, зберегли наш мир і нашу незалежність. Там, під постійними ворожими обстрілами,  ми відстоюємо не минуле, ми боремося за наше з вами майбутнє, за майбутнє наших дітей!" - зазначив командир.

Пам'ять Олега Ковбаси і всіх загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання. До меморіальної дошки поклали квіти.

Олег народився і виріс на вулиці Миру. Він захищав мир, боровся за мир, загинув за мир, зберігши його для нас. Тепер по вулиці Миру знаходиться меморіальна дошка його пам'яті. Пам'ять про нього назавжди залишиться в історії нашої країни і в наших серцях. Адже герої не вмирають.

Слава Україні! Героям слава!

Оксана ДУДНИК.

Переглядів: 452 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
avatar