Головна » 2015 » Січень » 9 » НОВОРІЧНИЙ ТУРНІР
11:36
НОВОРІЧНИЙ ТУРНІР

27 грудня на базі Борівського фізкультурно – оздоровчого комплексу відбулися останні змагання 2014 року з міні-футболу серед команд колективів фізкультури Борівського району. В цих змаганнях взяли участь шість команд: «Олімпієць», «Олімп» с. Першотравневе, «Оскіл» смт. Борова, «Трактор» с.Підлиман, «Прогрес 1», «Прогрес 2» с. Ізюмське.

Команди були розбиті на дві групи, в яких ігри проходили за круговою системою. За регламентом змагань з кожної групи до півфіналів вийшло по дві команди: з першої групи «Прогрес 1» та «Олімпієць», а з другої «Прогрес 2» та «Оскіл».

В першому півфіналі команда «Прогрес 1» впевнено перемогла «Прогрес 2» з рахунком 5 : 1. В другому півфіналі «Оскіл» та «Олімпієць» до останньої хвилини тримали рахунок 3 : 3, а на останній хвилині борівчани несподіваним чудом спромоглися забити два м`ячі і перемогли з рахунком 5 : 3.

 За третє місце команди «Прогрес 2» та «Олімпієць» показали глядачам результативну гру, де перемогу з рахунком 5 : 4, здобули футболісти з Першотравневого.

А за перше місце точилася боротьба до останніх хвилин матчу. Рахунок відкрили ізюмчани, гол на рахунку Мизюка Сергія. Нападник з «Оскола» Колесніков Олександр на початку другого тайму рахунок зрівняв, а незадовго до кінця гри Мизюк Олександр влучним ударом в «дев`ятку» вивів «Прогрес 2» вперед і гра закінчилась з рахунком 2 : 1.

 Команда «Прогрес 1» стала переможцем Новорічного турніру з міні-футболу останніх змагань в 2014 році. «Оскіл» на другому місці, а «Олімпієць» на третьому.

Кращими гравцями в номінаціях було визначено:

Денисенко Денис - «Оскіл» - кращий воротар;

Мизюк       Олександр - «Прогрес 1» - кращий бомбардир;

Мизюк Сергій - «Прогрес 1» - кращий гравець турніру.

Команди та гравці  були нагороджені грамотами та дипломами. 

Валерій МАЛАШИК.

Головний спеціаліст у справах молоді та спорту РДА . 

Переглядів: 456 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar