Головна » 2015 » Жовтень » 30 » НОВОПЛАТОНІВЦІ 105 РОКІВ!
15:42
НОВОПЛАТОНІВЦІ 105 РОКІВ!

НОВОПЛАТОНІВЦІ 105 РОКІВ!

З днем народження, моє село!!!

З святом тебе добрим і святим.

Нехай лине завше добра слава

Про мій край звідусіль...

Такими словами розпочалося свято села Новоплатонівка.

До сільського клубу  сходилися односельці і гості села, адже цей день був незвичайний. В цей день нашій Новоплатонівці виповнилось 105 років. А яке свято без гостей? Ось і до нас завітали шановані гості: голова Борівської районної державної адмі-ністрації Віталій Кіян, його перший заступник     Сергій Федченко  та селищний голова  Олександр Тертишний, які привітали сельчан зі святом.

 Почесні Грамоти за плідну працю отримали ветерани праці Віктор Андрі-йович Приймак, він працював агрономом та Ніна Василівна Віннік, вона була завідуючою фермою.

 На святі вітали нашу жительку найповажнішого віку Погрібняк Віру Семе-нівну. Також вшанували почесних людей села, учасників тилу: Сороку Ганну Федорівну та Кудінову Катерину Давидівну.

Вітання отримали й родини, в яких народилися немовлята: Копитцов Михайлик, Сухіна Катеринка та Кучеренко Максимка.

 Цього року на нашому святі були дві пари, які прожили разом 55 років - це Богданови Генадій Васильович та Марія Фоминічна  і  Шляхови Володимир Петрович та Катерина Петрівна.

Сапфірове весілля (45 років) святкували цього року подружжя Буц Миколи Володимировича та Ніни Григорівни.

Всі ювіляри і новонароджені отримали подарунки.

Особливу подяку і низький уклін ми висловлюємо нашим спонсорам, які допомогли нам придбати подарунки: директору агрофірми "ЛІС" Сайду Яхьяєву, Шевченку В.М., селищному голові Тертишному О.В., а також нашим кухарям Світлані Петренко, Олені Трохіній, Галині Дубовій та Аллі Оганесян, які зварили смачну кашу і частували односельців.

Для всіх ювілярів, батьків немовлят і для всіх присутніх лунали пісні, діти танцювали запальні танці.

Велику подяку висловлюю всім, хто підготував і провів це свято: ведучим свята Лідії Бражник та Артему Мішустіну, аматорам сцени, які подарували хороший настрій глядачам: Шведченко А.А., Мішустіну А., танцювальному дуету. Після концерту свято продовжилося масовим гулянням.

Галина Кокшарова.

Завідуюча Новоплатонівським сільським клубом.

Переглядів: 381 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar