Головна » 2016 » Травень » 3 » НАВІТЬ ПРОКУРАТУРА ПОТЕРПАЄ ВІД ЗЛОДІЇВ
20:42
НАВІТЬ ПРОКУРАТУРА ПОТЕРПАЄ ВІД ЗЛОДІЇВ

З приходом весни працівники Борівської прокуратури активно взялися за наведення ладу біля своєї адмінбудівлі.  Спочатку було спиляно старі ялини та верби, що викликало неабияке обурення небайдужих громадян, хоча установа й мала всі необхідні дозволи на вирубку.

Протягом тижня на вивільненій місцевості тривали роботи – було висаджено молоденькі туї, ялинки, різні плодові дерева, кілька кущів троянд та інші квіти.

Та не судилося «прокурорському» парку прикрашати вулицю, так би мовити, у повному складі. У першу ж ніч після висадження плодових дерев небайдужі до чужого добра злодії поцупили 5 саджанців – 4 черешні і 1 яблуню.

Інакше як злочином це не назвеш. Злочинцям байдуже до роботи інших людей, до краси наших вулиць і селища. Чи приймуться вкрадені рослини і що з них виросте, нам не відомо, та хочеться, щоб врешті-решт в людей прийнялась і проросла совість.

Просимо небайдужих жителів повідомляти про подібні випадки до поліції та у редакцію газети. У разі, якщо станете випадковим свідком злочину - фотографуйте і надсилайте фото нам. Борівщина повинна знати своїх “героїв” в обличчя.

Переглядів: 284 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar