Головна » 2015 » Липень » 10 » НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДЛЯ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ
15:28
НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДЛЯ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД ДЛЯ ОБДАРОВАНИХ ДІТЕЙ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

 

У Харківській області запроваджується  модель навчального закладу, який сприятиме інтенсивному розвитку творчої, гуманістичної, конкурентоспроможної особистості на підставі інтеграції загальної та художньо-естетичної освіти, поглибленої підготовки обдарованих і здібних дітей, їхньої оптимальної самореалізації. Школа дасть можливість дітям отримати безперервну художньо-естетичну освіту та продовжити її у майбутньому.

З 2015/2016 навчального року функціонуватиме Комунальний заклад нового типу «Люботинська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Дивосвіт» Харківської обласної ради з поглибленим вивченням предметів художньо-естетичного циклу для творчо обдарованих дітей.

Для зарахування до 1, 5, 7-9 та 10 класу у навчальному закладі буде проведено конкурсне випробування, яке відбудеться 5 - 6 червня, 3 - 4 липня та 15 серпня  поточного року з  предмету  образотворче  мистецтво. 

У 2015 році планується  прийняти на навчання  80 творчо обдарованих учнів.

У конкурсному відборі можуть брати участь обдаровані та талановиті діти, які проживають у Харківській області.

Адреса конкурсної комісії навчального закладу: м. Люботин Харківської області, вул. Кооперативна 38/8, телефон для довідок: 741-10-35.

Більш   повну   та   детальну   інформацію   всі   бажаючі   зможуть   знайти   на   сайті навчального закладу (http://lintern.org/ua).

Тетяна БОНДАРІВСЬКА.

Начальник відділу освіти Борівської районної державної адміністрації.

 

 

Переглядів: 477 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar