Головна » 2015 » Вересень » 4 » НАШЕ СЕЛО - НАША ТУРБОТА
16:04
НАШЕ СЕЛО - НАША ТУРБОТА

НАШЕ СЕЛО - НАША ТУРБОТА

Наше село - наша турбота та радість. І тільки нам робити його кращим.

Ніхто не прийде в твій дім і не зробить його чистим, якщо ти сам цього не зробиш.

Приємно дивитись на село, коли біля дворів охайно, чисто, зелено. Видно, що люди поважають і себе , і оточуючих. Якраз такі небайдужі жителі села і зібралися у неділю, 30 серпня, поблизу озера Конюченкова в с. Підлиман.

Ще з минулого року ми розпочали благоустрій цього місця відпочинку і ось тепер вирішили облаштувати спортивний майданчик. На добре діло відгукнувся й ке-рівник СФГ "Моноліт" Сергій Супрун. Він надав  і матеріали, і техніку, і направив нам на допомогу зварювальника. Тож коли все було заготовлено, закипіла робота.

Люди прийшли цілими родинами. Хтось копав ями, хтось готував бетон, інші обкошували майданчик та вигрі-бали траву. Дехто прибирав територію від сміття після невихованих відпочиваючих. А спецбригада "ворожила" біля вогнища…

І ось нарешті з`явилися турніки і брусся, забілів розміткою волейбольний майданчик. Під керівництвом Підлиманського сільського голови Олександра Калініна весь трудовий десант зробив останній штрих - пофарбували всі конструкції. Трохи заморені, але з посмішками від задоволення, пішли підкріпити сили  до накритих столів, де парувала щойно приготована на вогнищі каша. Пригощання вдалося на славу завдяки умілим рукам кухарів та дієвій допомозі підприємця Дмитра Кравчука.

За гостинним столом усі погодилися із сільським головою, що наше село та довкілля ніхто, крім нас самих, не прийде облаштовувати. Тому вирішили в найближчі вихідні влаштувати трудові десанти як на озері, так і на сільському кладовищі.

Запрошуємо всіх небайдужих односельців приєднатися до цієї загальнокорисної справи.

Леонід МАРЧЕНКО.

Житель с. Підлиман.

 

Переглядів: 417 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar