Головна » 2015 » Вересень » 18 » НАКАЗ ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА
15:57
НАКАЗ ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА

Наказ військового комісара

БОРІВСЬКОГО РАЙОННОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ

(по стройовій частині)

04.09. 2015               смт Борова                              № 4

Про призов громадян на строкову військову службу восени 2015 року.

На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", Указу Президента України від 17.02.2015 року №88/2015 "Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році" проводиться призов громадян на строкову військову службу.

Явці на призовну дільницю Борівського району для медичного огляду та призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни 1995 року народження, яким в період чергового призову виповнюється 20 років, а також громадяни, які народилися у 1988-1994 роках, які втратили право на відстрочку від призову, або не призвані раніше на строкову військову службу за різних обставин.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт Борова, вулиця Миру, 19 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов'язані прибути до призивної дільниці 20 вересня 2015 року, та при собі мати документи, що посвідчують особу.

Усі громадяни призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу тимчасово перебуваючи за межами Борівського району, зобов'язані негайно повернутися до місця постійного місця проживання та з'явитися на призовні дільниці для проходження призовної медичної комісії.

На підставі Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов'язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовні дільниці.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з'являються за повісткою до призовних дільниць, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

Військовий комісар Борівського районного військового комісаріату підполковник О.Ю.Беседін.

 

Переглядів: 429 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar