Головна » 2015 » Березень » 13 » НАКАЗ ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА
16:16
НАКАЗ ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА

        МІНІСТЕРСТВО   ОБОРОНИ   УКРАЇНИ

       

                              Н А К А З

ВІЙСЬКОВОГО   КОМІСАРА   ІЗЮМСЬКО-БОРІВСЬКОГО  

ОБ’ЄДНАНОГО  ВІЙСЬКОВОГО   КОМІСАРІАТУ

 

 18.02.2015р.  м. Ізюм                         № 2

 

 Про призов громадян

 на строкову військову  

 службу весною 2015 року

1. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України від 17.02.2012 року № 88/2015  «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році» проводиться призов громадян на строкову військову службу.

2. Явці на призовні дільниці міста Ізюм, Ізюмського та Борівського районів для призову на строкову військову службу підлягають придатні за станом здоров’я до військової служби в мирний час громадян України чоловічої статі, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, та старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу

3. Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу з м. Ізюм та Ізюмського району, зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: м. Ізюм, вул. Старопоштова, 37; з Борівського району зобов’язані прибути на призовну дільницю за адресою: смт Борова, вул. Миру, 19 у встановлений час з документами, що зазначені в повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути до призовних дільниць
15 березня 2015 року, та мати при собі документи, які посвідчують особу.

4. Усі громадяни призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають за межами м. Ізюм, Ізюмського та Борівського ра-йонів, зобов’язані негайно повернутися до місця пос-тійного проживання та з’явитися на призовні дільниці для проходження призовної медичної комісії.

5. На підставі Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» керівники підприємств, установ, організацій, в тому числі навчальних закладів, незалежно від їх підпорядкування і форми власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовні дільниці.

6. Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до призовних дільниць, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

ТВО військового комісара Ізюмсько-Борівського об’єднаного міського військового комісаріату

підполковник                             В.В.НІМЕНКО

 

Переглядів: 530 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar