Головна » 2016 » Квітень » 4 » Найкращий читач України-2016
15:29
Найкращий читач України-2016

 

23 березня в районній бібліотеці для дітей Борівської ЦБС пройшов другий тур Всеукраїнського конкурсу “Найкращий читач України-2016”. У ньому взяли участь найкращі читачі нашого району - учні 6 -7 класів Борівської  № 1 та Богуславської загальноосвітніх шкіл.

Діти показали себе у літературному квесті по творчості сучасних українських письменників, представили свої творчі презентації про улюблених авторів і позмагались на літературних дуелях. В основній частині конкурсного завдання кожен з дев’яти учасників розповів про улюблену книгу та її автора, про свої враження  від прочитаного твору. Діти дуже добре підготувалися, з усією серйозністю поставилися до конкурсу. Виступи були цікаві і змістовні. Журі визначило кращих з кращих. Критерієм відбору були: начитаність, вміння викладати свої думки, ораторська майстерність, комунікабельність, творчі здібності. Члени журі довго радилися, адже вибрати кращих було важко, бо всі діти дуже старалися і відмінно виступали. Та все ж було визначено трьох переможців. Ними стали Світлана Щербина - учениця 6-Б класу Борівської ЗОШ №1; учень 6-Б класу Борівської ЗОШ №1 Богдан Шутько; учениця 7 класу Богуславської ЗОШ Тетяна Шоліна. Всі вони нагороджені подарунками та грамотами.

 

 Яскраві і неповторні виступи дітей спонукали журі встановити спеціальні номінації для талановитих читачів: 

- “Юний ерудит” - Данило Абрамов,  учень 6-А класу Борівської ЗОШ №1 та Катерина Садовська,  учениця 7 класу Богуславської ЗОШ.

- “Творче втілення прочитаного” - Ангеліна Ковальова та Євгенія Насоненко,   учениці 7 класу Богуславської ЗОШ.

- “За наполегливе досягнення мети” - Владислава Титаренко та Тетяна Савінкова, учениці 7 класу Богуславської ЗОШ.

Наприкінці заходу діти поласували солодощами, які допоміг придбати депутат обласної ради, керівник ФГ “Кириченко М” Микола Кириченко.

Дякуємо усім учасникам за любов до книжки та читання.

 Наші переможці будуть представляти Борівський район у третьому етапі конкурсу, який проходитиме в Харківській обласній дитячій бібліотеці.

Оксана Богданова.

Заступник директора Борівської ЦБС по роботі з дітьми.

Олена ВОЛКОВА.

Бібліотекар районної бібліотеки для дітей.                      

Переглядів: 502 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar