Головна » 2015 » Червень » 11 » НАГОРОДИ ЗНАЙШЛИ КРАЩИХ
13:58
НАГОРОДИ ЗНАЙШЛИ КРАЩИХ

НАГОРОДИ ЗНАЙШЛИ КРАЩИХ

В Ізюмі, в міському палаці культури, пройшов святковий випускний вечір, присвячений врученню кращим випускникам премії президента Громадської спілки «Соціальний Рух Поваги», народного депутата України Віктора Остапчука.

Головними героями свята стали дванадцять лауреатів премії, при виборі яких враховувалися їхні шкільні оцінки, досягнення в учнівських олімпіадах, спортивних змаганнях, творчих конкурсах, активність у суспільному житті. Словом, все те, чим сьогодні визначається поняття успішності юного громадянина.

— Школярам треба допомагати реалізувати всі їхні здібності та обов’язково підтримувати й заохочувати, щоб вони бачили, що їхня праця і старання не залишаються непоміченими, — говорить Віктор Остапчук. — З цією метою в 2013 році й була заснована премія президента Громадської спілки «Соціальний Рух Поваги», лауреатом якої може стати будь-який випускник, що вміє працювати над собою і добиватися поставлених цілей.

Таїсія Нужна та Аліна Замета з Борівського району, Назар Загоруйко та Денис Балаклійський з Ізюмського району, Богдан Хільчевський і Людмила Герасимова з Ізюма, Інна Демідова і Кароліна Калуцька з Куп’янського району, Євгеній Піхов та Ірина Собчишина з Куп’янська, Софія Ісичко і Тетяна Коньовшина з Шевченківського району — ці випускники отримали премію президента Громадської спілки «Соціальний Рух Поваги» в присутності сотень своїх ровесників і почесних гостей свята.

Троє з дванадцяти випускників, які набрали найбільшу кількість балів за учнівські успіхи, стали «діамантовими» лауреатами. Вони вже практично визначилися, ким бачать себе в майбутньому.

— Буду вчитися на технолога харчового виробництва, — ділиться Таїсія Нужна, випускниця Підлиманської школи Борівського району, «діамантовий» лауреат ІІІ ступеня. Дівчина любить хімію, а ще — математику, українську мову та літературу, була учасницею багатьох обласних і районних олімпіад.

У конкурсах — творчих, інтелектуальних, спортивних — за минулі два з половиною роки взяли участь тисячі школярів. Чимало з них цього року закінчили школу й були присутні на організованому Віктором Остапчуком святковому випускному вечорі, на якому перед глядачами виступили зірки співочого телешоу «Х-фактор» Олександр Порядинський і Валерія Симулик.

Випускники дуже тепло вітали своїх ровесників-артистів, а квітів подарували стільки, що для букетів довелося винести на сцену спеціальний столик. Дітям дуже сподобався концерт, а артисти, у свою чергу, були в захваті від глядачів. «Це найкраща публіка в моєму житті», — так оцінила Валерія Симулик реакцію залу на святковий концерт.

Лілія ДВОСКІНА.

 

Переглядів: 459 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar