Головна » 2016 » Червень » 8 » НА ПОРОЗІ ДОРОСЛОГО ЖИТТЯ
17:05
НА ПОРОЗІ ДОРОСЛОГО ЖИТТЯ

 

Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Зосталися в минулому складні контрольні і суворі вчителі. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади завжди будуть найсвіт-лішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал.

28 травня в школах Борівщини пройшли випускні вечори. Цього року із одинадцятих класів району випущено 115 учнів. Найбільша кількість випускників у Борівській ЗОШ №1 – 29,  серед них і єдина медалістка району – Тетяна Шутько. Свою золоту медаль дівчина вже підтвердила високими результатами зовнішнього незалежного оцінювання.

Випускники Борівської ЗОШ №1 за багаторічною славною традицією зібралися цього дня в районному будинку культури. Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали голова райдержадміністрації Віталій Кіян, голова районної ради Олена Клименко, начальник відділу освіти райдерж-адміністрації Тетяна Бондарівська, директор школи Любов Терентьєва, перші вчителі.

Від імені батьків з напутнім словом виступив Михайло Кравцов. Щиро і емоційно він бажав дітям успіхів на життєвому шляху та давав настанови.

- Зрозуміло, що космонавтами і депутатами всі не стануть, але прагнути треба! – наголосив батько.

Після офіційної частини вручення атестатів та нагород випускники подарували присутнім святкове театралізоване дійство «Наші вчителі – найкращі!», назва якого говорить сама за себе. Вчорашні школярі так натхненно увійшли в образ і так майстерно виконували свої ролі, що батьки і вчителі, які думали, що знають про своїх дітей усе, захоплено дивувались і відверто пишались їхніми талантами. Для когось цей прощальний бал став вечором справжніх відкриттів.

Сценка з Даною Чернишовою в ролі вчительки української мови на уроці фізкультури подарувала море позитиву глядачам, а такі вислови як «повернулися рильським до рильського», «ти що, Нечуй-Левицький?», «ясла повні» назавжди стали крилатими для присутніх на святі бо-рівчан.

А коли після слів

«Українці ми, а значить

Якщо важко – ми

                     не плачемо.

Щоби всі уміли так

Треба вивчити гопак!»

випускники врізали справжнього українського гопака, глядацька зала просто вибухнула бурею емоцій.

Нікого не залишили байдужими слова класного керівника Оксани Калмикової. Коли вчителька почала згадувати про «подвиги», таланти  і неповторні риси характеру кожного із своїх учнів, сльози на очах з`явилися навіть у зовсім сторонніх людей.

Завершились урочистості на центральній площі селища. Ніжними переливами зазвучала для випуск-ників мелодія шкільного прощального вальсу. Кружляючи у танці, красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками. Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло ввись, аж доки не розтануло у небесній сині.

Випускники та їхні батьки щиро вдячні голові Бо-рівської районної державної адміністрації Віталію Кіяну та заступнику голови РДА Сергію Шутьку за всебічну підтримку та реальну допомогу в організації свята, активне сприяння у вирішенні організаційних проблем. Окреме велике спасибі сценаристу-режисеру випускного вечора Ріммі Піднебенній та неперевершеному ведучому Владиславу Теслі.

Свято пройшло на високому рівні в атмосфері щирого позитиву, тож хай і доросле життя наших випускників буде таким же радісним і щасливим.

Оксана ДУДНИК.

 

Переглядів: 466 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar