Головна » 2015 » Жовтень » 8 » Музика, як сонце, гріє нам серця
14:07
Музика, як сонце, гріє нам серця

На початку жовтня українці святкують День музики. І це, мабуть, не випадково, оскільки осінь є улюбленою порою року багатьох видатних художників, музикантів та письменників. Осінь красива і різноманітна, як сама музика.

Музика , як казка, музика - жива.

І не треба серцю будь-які слова.

В музиці - найвищі ніжні почуття.

В ній любов і туга, та саме життя.

Музика, як море, то штормить, то ні.

Там знаходить серце рятівні вогні.

Музика, як сонце, гріє нам серця,

Їй нема початку, їй нема кінця.

І чого не зможеш словом досягти,

В музиці розкажеш щиру правду ти.

Дійсно, щира музика, веселі та щемливі пісні звучали під час святкового концерту у виконанні вихованців Борівської дитячої музичної школи. Так, коли оркестр народних інструментів під керівництвом Валентини Невмірич виконував кадриль та українську польку, хотілося закружляти в танку, а слухаючи музичний твір у виконанні Надії Ісаєвої та Ріти Кочєвої, ніби й справді всі подумки опинилися на морському просторі.

Дуже цікаво було слухати Ніку Тихонченко, Владислава Шведченка, Лізу Неню, Аліну Сумську, Вікторію Бабак, Аліну Крамаренко. Всі діти - талановиті і дуже добре, що їх талант розвиватимуть такі прекрасні педагоги музичної школи.

Не один десяток поколінь юних дарувань виховали у Борівській ДМШ.

Цього року тут святкують 45-ту річницю з дня заснування школи. Незважаючи на такий вік, школа охайна, чиста і красива. Свою душу, працю, кошти протягом всього цього часу вкладали керівництво, батьки учнів та спонсори. Ось і нещодавно зроблено ремонт у коридорі завдяки спонсорській допомозі керівників сільгосппідприємств Миколи та Сергія Кириченків.

У нинішньому навчальному році школа прийняла в свою сім`ю 20 юних музикантів та художників. Вони лише починають свій шлях, але вже добре знають, що при освоєнні практично будь-якої професії музиканти опиняються у більш вигідному становищі, в порівнянні з іншими, бо музика привчає до уважності при виконанні завдань, вчить слухати і чути, розвиває пам'ять.

Кожен першокласник отримав подарунки завдяки спонсорській допомозі  перщого заступника голови РДА Сергія Федченка і керівника ПАФ "Джерело", кандидата в депутати районної ради Сергія Синицького.

Привітати зі святом колектив ДМШ прийшла начальник відділу культури і туризму Світлана Шведченко.

Всі, хто того дня завітав на концерт, щиро дякували всім юним артистам та їх наставникам, адже кожна зустріч з чарівним світом музики залишає у наших серцях любов до прекрасного.

Олена КОЛЕСНІКОВА.

Переглядів: 400 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar