Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Моє село, ти лагідне і миле...
15:46
Моє село, ти лагідне і миле...

Моє село, ти лагідне і миле...

Борова моя - ти лагідна та мила.

Водночас велична і проста.

Ти мене з дитинства полонила,

Ти навчила радості й добра...

Так ніжно ми можемо говорити тільки про свій край, про ту частинку землі, де народилися й живемо. Такими словами розпочалося свято з нагоди Дня села в мальовничому куточку Борової - в Борівському МБК (Новоселівка). На початку свята всіх жителів вітав селищний голова О.В.Тертишний. Всі, хто зробили свій внесок в розвиток села, були відзначені подяками селищної ради. Ветерани праці отримали солодощі. Подарунки також були вручені нашим дорогим старожилам (це п'ять прекрасних жіночок, яким виповнилося вже більше 90 років),  сім'ям, які народили і виховали по п'ять дітей (це Стародубова Ніна Семенівна і родина Оксани та Іллі Беседіних).

Цього року до нашого чарівного куточка Борової не полінилися прилітати лелеки. Народилося семеро немовлят: два хлопчика та п'ять дівчаток. Всі дітки  отримали красиві, великі іграшки.

В цей святковий день ми щиро вітали теплими словами та подарунками сімейні пари, які відсвяткували ювілеї подружнього життя:  це родини  Маковецьких та Головко, Твердохліб, Єдімент, Пазюра.

Також, на святі були відзначені ювілеї від  дня народження - 47 чоловік отримали подарунки. Саме цього дня святкувала свій День народження Світлана Стаднік. Селищний голова вручив їй квіти і подарунок.

В номінації "Золоті руки" отримали грамоти Горобчук С.В., Сухина В.А., Болгарський В.Г., Скачко Ю.В., Євель О.Г. та  Стаднік М.О.

В номінації "Очень умелые ручки" отримали нагороди наші майстрині: Винокурова B.C., Стаднік Н.П., Кучеренко Т.В., Шевченко Н.І. і наймолодша з них - учениця Борівської ЗОШ № 2 Кравцова Олена.

Всім гостям свята аматори художньої самодіяльності подарували пісні і частинку свого тепла. Порадували присутніх своєю творчістю наймолодші наші артисти - Шулик Христина, Заливацька Ангеліна та Орлова Катеринка. Ведучі свята запросили всіх на смачнючу кашу та шашличок.

Напередодні свята було розпочато ремонт приміщення МБК. Завдяки спонсорській допомозі керівника СОК "Рідний край"  В.М.Шевченка  здійснено заміну трьох старих дерев'яних вікон на сучасні пластикові, відремонтовано велике фойє, стелю.

З допомогою керівника ПАФ "Джерело" С.Г. Синицького ремонтні роботи проведено у малому фойє, де також встановлено  пластикові вікна.

Велике їм за це спасибі!

Всім бажаємо здоров'я, успіхів, мудрості, фінансового благополуччя, миру  та злагоди, процвітання рідного краю та нашої неньки України!

Валентина Тютя.

Директор Борівського МБК.

 

 

 

 

 

Переглядів: 455 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar