Головна » 2015 » Березень » 24 » «Ми Шевченка славить будемо і ніколи не забудемо»
18:35
«Ми Шевченка славить будемо і ніколи не забудемо»

«Ми Шевченка   славить будемо і ніколи не забудемо»

Щороку, в березні, Україна відзначає дні, які в народі називають «шевченківськими». Значення постаті Т. Г. Шевченка для українського народу важко переоцінити. «Шевченко – це митець, художник, який відкрив для української нації двері в безкінечність. Він є гарантом нашої вічності…».

Велика виховна сила Шевченкових творів є невичерпним джерелом у вихованні нових національно свідомих поколінь громадян.  Поетичні й прозові твори несуть молоді виховний потенціал, спрямований на плекання національної свідомості, патріотизму, духовного збагачення особистості.

Педагогічний колектив Борівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) №3 «Золота рибка» постійно працює у напрямку «Ми Шевченка славить будемо і ніколи не забудемо». Знайомимо дітей  з життям і творчістю Т.Г.Шевченка; розвиваємо інтерес до його творів, бажання розповідати вивчені вірші та слухати нові; виховуємо патріотичні почуття, любов до рідної країни, її людей, природи, прагнення більше дізнатися про своїх видатних співвітчизників.              

10 березня цього року вихователі старших груп Калюга Г.А., Неня Л.Б. підготували та провели тематичне заняття до дня народження Т.Г. Шевченка. Вихованці розповідали вірші поета, розглядали картини та книги, слухали пісні на слова Шевченка у запису та самі виконували їх. Всі діти брали активну участь у підготовці та проведенні свята.

Любов ЧАПЕЛЬКА.

Психолог  Борівського  ДНЗ (ясла-садок) №3 «Золота рибка».

Переглядів: 414 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar