Головна » 2015 » Червень » 26 » ЛІТЕЧКО, ЗДРАСТУЙ! ТАБІР, ПРОЩАВАЙ!
13:53
ЛІТЕЧКО, ЗДРАСТУЙ! ТАБІР, ПРОЩАВАЙ!

ЛІТЕЧКО, ЗДРАСТУЙ!

ТАБІР, ПРОЩАВАЙ!

Літо – найяскравіша, кольорова і багатозвучна пора року, це час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів, набратися сил перед новим навчальним роком.

Пришкільні табори відпочинку – це не лише місце перебування дитини в час, коли батьки працюють, а й справжнє змістовне дозвілля для дітей з добре підготовленою програмою культурно-масових заходів та захоплюючими екскурсіями.

Закриття табірної зміни в Підвисочанському пришкільному оздоровчому таборі пройшло святково, урочисто. Цей день був сумним і веселим водночас, адже підійшов до завершення відпочинок у таборі.

Два тижні, насичені розвагами, цікавими заходами, екскурсіями пролетіли непомітно. Чотирнадцять прекрасних, безтурботних, веселих, сонячних днів, проведених у таборі відпочинку «Клас» скінчилися.

На завершення зміни відбулося незабутнє, веселе свято закриття табірної зміни. Концертна програма «Літечко, здрастуй, табір прощай» включала в себе декламування віршів про табірне життя, хореографічні та вокальні номери, вручення грамот за активну участь у житті табору, за спортивні досягнення та за різні інші табірні конкурси.

Табірна зміна закінчилась, але гарний настрій, незабутні враження від проведеного часу разом у таборі, прагнення й далі цікаво провести канікули у дітей, звісно, залишилися.

Діти – це наше майбутнє, майбутнє нашої країни, і обов’язок дорослих в усьому світі – надавати дітям усе найкраще, захищати від усього жорстокого та злого. Саме  від того, якими стануть діти, залежить майбутнє кожного з нас.

      І наостанок скажемо:

Доброго здоров’я, діти,  

                 доброго вам дня!

Хай вам ясно сонце світить   

                        у вікно щодня.

Хай сміється мирне небо

                            і дивує світ,

А Земля нехай дарує

             вам барвистий цвіт.

Бо здоров’я, любі діти,

                      в світі головне,

Хто здоровий і веселий – 

                    щастя не мине!

Світлана Хиленко.

Директор  Підвисочанського пришкільного оздоровчого табору.

 

Переглядів: 727 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar