Головна » 2015 » Вересень » 18 » КУБОК З ФУТБОЛУ
15:29
КУБОК З ФУТБОЛУ

КУБОК З ФУТБОЛУ

12 вересня, в День фізичної культури та спорту України, на футбольному полі Борівської ЗОШ №1 було проведено змагання з футболу на Кубок голови Борівської РДА Кіяна В.О.

В турнірі взяли участь 3 кращі команди чемпіонату району : "Прогрес" (с. Ізюмське), "Оскіл" (с. Борова), "Олімпієць" (с. Першотравневе), які за коловою системою і розіграли головний приз. В першій грі футболісти з Ізюмського вели в рахунку з "Осколом" 2:0, але фінальний свисток зафіксував рахунок 2:2 - нічия.

У другій грі між "Олімпійцем" та "Осколом" також був нічийний результат, але вже без забитих м`ячів. В третій вирішальній грі футболісти " Прогресу" перемогли "Олімпійця" з рахунком 2:1 і в результаті стали переможцями цього турніру. На 2-му місці - "Оскіл", 3-тє за "Олімпійцем".

За 2-ге та 3-тє місця командам було вручено грамоти та футбольні м`ячі у якості призів від голови райдержадміністрації, а команда "Прогрес" отримала головний приз.

Віталій Кіян привітав усіх учасників змагань зі святом - Днем фізичної культури та спорту і побажав успіхів не тільки на спортивних аренах, а і в житті. В свою чергу команди подякували за організований турнір та надані цінні призи.

Василь МИЗЮК.

Учасник змагань.

 

Переглядів: 438 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar