Головна » 2015 » Травень » 21 » КУБОК "ВЕСНА-2015"
18:26
КУБОК "ВЕСНА-2015"

КУБОК "ВЕСНА-2015"

Наприкінці квітня були проведені змагання з міні – футболу «Кубок Весна  2015 року» серед учнів  молодшої групи (4-6 кл.) Борівської ДЮСШ. В цих змаганнях  серед дівчаток взяли участь шість команд Борівської ЗОШ №1, Богуславської , Підлиманської, Піско – Радьківської, Першотравневої та Ізюмської шкіл. Серед хлопчиків  змагалися  сім  команд (ті самі школи і ще одна команда Борівської ЗОШ №1 3-4класи).

   В боротьбі за ІІІ місце серед хлопчиків  підлиманці  зіграли 4:4 з піщанами в основному часі, а потім перемогли в серії  післяматчевих  пенальті 3:2. В боротьбі за перше місце між командами Бо-рівської ЗОШ №1 та Ізюмської ЗОШ основний час завершився з рахунком 0:0, а потім також пробивалися  6м. пенальті. В цій футбольній лотереї  «пощастило» гравцям з Борової, які перемогли з рахунком 5:4.

В суперництві серед  дівчаток, в грі  за ІІІ місце, зустрілися команди ПіскоРадьківської  та  Ізюмської  ЗОШ. Після  напруженої та цікавої  гри перемогу  вибороли дівчатка  з Пісок- Радьківських 4:1. А в фінальній  грі  між борівчанами та  богуславцями інтриги не відбулося. Дівчатка з Борівської ЗОШ №1 захопили ініціативу з перших хвилин і не віддавали  її до кінця матчу. Гра  завершилася із впевненою  перемогою 5:1 на користь  борівчанок.

Хочеться відзначити  своєрідний рекорд футболістки Борівської ЗОШ №1, учениці 6-А класу Топоркової Уляни, яка в чотирьох іграх цього турніру забила в ворота своїх суперниць 19 м`ячів.

Переможці турніру  були нагороджені кубками, грамотами Борівської ДЮСШ та відділу освіти.

Найкращі вітання хлопчикам і дівчаткам  Борівської ЗОШ №1 та їх наставнику Василю Мизюку  з успішною грою.

 Юрій  Гамора.

Головний суддя змагань.

Переглядів: 362 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar