Головна » 2015 » Квітень » 24 » КОЖНИЙ ДЕМОБІЛІЗОВАНИЙ ІЗ ЗОНИ АТО МАЄ ПРАВО НА ПУТІВКУ В САНАТОРІЙ
09:04
КОЖНИЙ ДЕМОБІЛІЗОВАНИЙ ІЗ ЗОНИ АТО МАЄ ПРАВО НА ПУТІВКУ В САНАТОРІЙ

Кожний демобілізований із зони ато має право на путівку  в санаторій

З обласного бюджету на оздоровлення бійців АТО направлять 2 млн. грн., повідомляє Департамент соціального захисту населення Харківської облдержадміністрації. Згідно з програмою, що розроблена фахівцями ХОДА, кожному демобілізованому учаснику АТО запропонують 14-денний санаторний відпочинок. Вартість путівки оплатять із бюджету.

Направляти до санаторіїв демобілізованих бійців будуть фахівці райдержадміністрацій. З цією метою на місцях створюють спеціальні робочі групи з представників органів соцзахисту, охорони здоров’я та силових структур. До складу таких груп також можуть увійти інші фахівці та представники громадських організацій.

Посвідчення учасника бойових дій для отримання такої путівки не потрібно.

Щоб отримати путівку, військовослужбовцям необхідно буде подати в управління соцзахисту за місцем проживання лише заяву та пакет документів:

- копію паспорта;

- копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;

- медичну довідку про відсутність протипоказань для проходження відпочинку в санаторно-курортних  установах;

- копію довідки про участь в АТО (за формою, встановленою постановоюКабміну № 413 від 20 серпня 2014 р.) або копію наказу командира військової частини (начальника територіального підрозділу) - з відомостями про участь у АТО.

 

 

Переглядів: 439 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar