Головна » 2015 » Листопад » 30 » КОНТРОЛЮЙТЕ СВОЇ ВНЕСКИ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕБ-ПОРТАЛУ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ
17:14
КОНТРОЛЮЙТЕ СВОЇ ВНЕСКИ ДО ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕБ-ПОРТАЛУ ЕЛЕКТРОННИХ ПОСЛУГ

Контролюйте свої внески до Пенсійного фонду України

за допомогою веб-порталу електронних послуг

Про таку можливість повідомили редакції в управлінні Пенсійного фонду України в Борівському районі Харківської області. Ресурс створено з метою поліпшення якості та оперативності обслуговування громадян і подальшого впровадження технології електронного урядування в соціальній сфері.

Кожна застрахована особа, попередньо зареєструвавшись у базі даних веб-порталу, може щомісяця отримувати виписку із системи персоніфікованого обліку. За допомогою такої інформації працівник може легко контролювати, як його роботодавець сплачує за нього єдиний внесок, і в разі потреби висловити свої зауваження. Пенсіонери зможуть регулярно отримувати інформацію з власної пенсійної справи, де буде зазначено вид та суму призначеної пенсії з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, індексації та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством; назву закону, згідно з яким призначено пенсію, тощо.

Уся індивідуальна інформація, зокрема і персональні дані, що містяться в Держреєстрі, є конфіденційними і не підлягають розголошенню.

Підписуючи заяву про реєстрацію в системі надання електронних послуг, громадянин тим самим дає згоду на отримання такої інформації засобами веб-порталу відповідно до Закону України "Про захист персональних даних". Уся інформація, яку отримуватиме заявник, надходитиме знеособлено - без зазначення прізвища, імені, по батькові, реєстраційного номера облікової картки платника податків - фізичної особи або серії та номера паспорта. Цю інформацію не можна роздрукувати чи скопіювати. Тобто стороння людина не зможе скористатися даними, які отримуватиме заявник.

Також кожен зареєстрований споживач зможе через веб-портал подати запит до управління Пенсійного фонду України для підготовки йому довідок, інших документів у паперовому вигляді, записатися на приймальні години до керівника чи відповідальної особи управління Фонду тощо.

Для реєстрації на веб-порталі (portal.pfu.gov.ua) потрібно звернутися до управління Пенсійного фонду України в Борівському районі Харківської області за адресою: смт Борова, вул. Миру, 9 та заповнити заяву. При собі мати паспорт, ідентифікаційний номер, а також пенсійне посвідчення (за наявності).

Ірина Ковиженко.

Завідувач сектору ведення електронних реєстрів та підтримки інформаційно - аналітичних систем.

Переглядів: 395 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar