Головна » 2014 » Грудень » 31 » "ХТО ДО НАС ІДЕ ТИХЕНЬКО..."
09:40
"ХТО ДО НАС ІДЕ ТИХЕНЬКО..."

19 грудня в приміщенні Піско-Радьківської школи  для учнів 1-4 класів відбулося свято «Хто до нас іде тихенько…». Його щороку влаштовують для дітей працівники Піско-Радьківського СБК, сільської та шкільної бібліотек. Цього дня діти чекали з нетерпінням, готуючи пісні та  вірші.

І ось, нарешті, в святково прикрашеному  дитячими малюнками залі почалося свято. Чарівна ведуча, Валентина  Чуйко, розпочала захід з розповіді про життя та пригоди Святого Миколая, потім учасники дитячого вокального колективу Даша Чайка,    Даша Масич, тріо хлопчиків з 3 класу виконали пісні про зиму, ялиночку та Новий рік. Веселі, цікаві ігри підготувала для кожного класу шкільний бібліотекар  Світлана Фесенко.

Але найцікавішими були на цьому заході  неочікувані гості, що прибули на свято: Ябеда, лисиця та кіт Базіліо з відомої дітям  казки «Золотий ключик», і звісно ж, сам Святий Миколай, ролі яких вміло зіграли батьки учнів. Свято проходило дуже цікаво та весело, дитячі співи, веселощі та сміх лунали по всій школі. Непо-мітно пройшов час. Святий Миколай усім діткам  вручив подарунки, які допоміг йому придбати  народний депутат України Віктор Остапчук. Свято закінчилося дитячою дискотекою. Всі залишилися задоволеними  та щасливими.

Ми впевнені що присутні ще довго пам`ятатимуть цей день, казкових героїв, ролі яких  виконали  Олена Пирог, Василій Вовколуп, Олена Доровєєва, Наталія Старцева. А допомогла в цьому    гример Анна Непокрита.

Валентина  БЕБЕШКО.

Директор Піско-Радьківського СБК.   

Переглядів: 564 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar