Головна » 2015 » Вересень » 25 » Хай завжди буде мир!
15:40
Хай завжди буде мир!

    Під такою назвою напередодні Міжнародного дня миру в Борівському будинку дитячої та юнацької творчості  було проведено свято для вихованців установи та учнів 5-А  класу  Борівської  ЗОШ№1  (класний керівник  Н.В.Корецька).

На сьогодні тема миру надзвичайно актуальна.  Тож під час заходу діти розповідали, що мир - основа нашого стабільного життя, розвитку країни та усіх її громадян. Мир дає нам багато благ та забезпечує реалізацію прав. В мирний час ми маємо можливість навчатися і працювати, розвиватися в духовному, моральному та  матеріальному плані.

Про мир і щастя,  дружбу, любов і злагоду мріють люди з давніх-давен, скільки існує людство. Бо лише коли  є мир,  можуть здійснитись усі найзаповітніші мрії,  надії, помисли;  кожен може себе повністю реалізувати, роз-крити свої здібності й таланти.

 Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували  пам'ять військових і добровольців,  які, відстоюючи мир, віддали  своє життя в ім'я майбутнього без війни, тих мирних жителів, дітей, які безвинно загинули перебуваючи в зоні АТО .

 Продовжуючи захід, діти взяли участь  у конкурсах, іграх, спрямованих на виховання добра, взаєморозуміння, толерантності, миру.

 Все починається з дитинства і якими підуть діти в життя, залежить від світогляду, який сьогодні формують батьки, вчителі, позашкільні заклади,  засоби масової  інформації. Тому значення проведення подібних заходів важко переоцінити.

 Закінчилося  свято виготовленням плакату " Мир для планети!  Щастя всім дітям!  Миру бажаємо людям усімм

Ніна Карпенко.

Культорганізатор Борівського БДЮТ.

 

 

Переглядів: 394 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar