Головна » 2015 » Вересень » 25 » КАЛИНІВСЬКІ КЛОПОТИ ТА ТУРБОТИ
15:44
КАЛИНІВСЬКІ КЛОПОТИ ТА ТУРБОТИ

   

Голова райдержадміністрації Віталій Кіян провів виїзний прийом громадян в селі Калинове Підвисочанської сільської ради.

На зустріч з очільником району, яка проходила біля сільського клубу, прийшло близько 20 сельчан.

Одним з перших підняли питання водопостачання, адже водонапірна вежа у Калиновому вже тривалий час потребує ремонту. Ще в минулому році вирішити цю проблему обіцяв жителям села керівник сільгосппідприємства з Ізюмського району, у користуванні якого знаходяться земельні паї калинівців. Та час іде, а, як то кажуть, віз і нині там.

Також люди скаржилися, що в селі не працює дротове радіо. Голова РДА одразу ж  дав відповідні доручення для вирішення цієї проблеми.

Говорили про районні програми, підготовку до зими, оформлення субсидій та забезпечення дровами. Віталій Олексійович дав необхідні роз'яснення, а також пояснив,  що  всім, кому потрібні дрова, треба звернутися до сільської ради. Там складається відповідний список споживачів, який сільрада подає в лісництво для вирішення цього питання. Як виявилося, дехто з жителів села вже успішно скористався такою можливістю.

Батьки дітей шкільного віку хвилювалися, чи буде здійснюватись в цьому навчальному році підвіз учнів до школи і в зворотному напрямку. Керівник району запевнив, що всі шкільні автобуси підготовлені, забезпечені паливом і вже працюють на маршрутах. Збоїв у їхній роботі не передбачається.

Завідуюча клубом звернулась з проханням допомогти у придбанні музичного центру.  Зараз це питання вирішується.

Після спілкування з громадою села, Віталій Кіян відвідав учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, які проживають на території Підвисочанської і Гороховатської сільських рад та вручив їм державні нагороди України - медалі "70 років визволення України від фашистських загарбників".

Оксана ДУДНИК.

 

 

Переглядів: 449 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar