Головна » 2015 » Квітень » 9 » ЇЇ РОКИ - ЇЇ БАГАТСТВО
16:49
ЇЇ РОКИ - ЇЇ БАГАТСТВО

ЇЇ РОКИ - ЇЇ БАГАТСТВО

Турбота про людей похилого віку займає важливе місце в діяльності  Борівського територіального центру.  Зберігається  традиція вітати своїх підопічних з ювілейними датами.

 Березневого сонячного дня працівники територіального центру на чолі з директорм Костюченко З.Т. завітали в мальовниче село Підвисоке, де проживає Фесенко Раїса Харлампіївна. Вона дуже зраділа гостям.

На долю цієї тендітної жінки випали роки голодомору, воєнне лихоліття, відбудова народного господарства та життя в уже незалежній Україні.  

Її хата завжди гостями багата. І цей святковий день не став винятком.

   У затишному охайному будиночку гостей зустріла господиня - весела, усміхнена, красива жіночка. Вона, як весняне сонечко, випромінювала доброту, лагідність та ніжність. Раїса Харлампіївна була рада гостям, які приїхали привітати її з 90- річним ювілеєм.

 «Мої роки - моє багатсво», - співається в пісні. Багатим і цікавим на події було  життя Р.Х.Фесенко.

За святковим столом ювілярка поринула у спогади, згадала своє дитинство, юність, роки праці... Люблять і шанують підвисочани Раїсу Харлампіївну, добрим словом говорять про неї, а  соціальний робітник Білокорова Н.О. завжди готова прийти їй на допомогу. 

Найтепліші і найщиріші поздоровлення з 90-річним ювілеєм - це не просто слова, це  подяка за прожиті роки, за  дітей, онуків і правнуків. Таким віком можна по праву пишатися. Жінка, яка відзначає свій дев'яностий день народження, навряд чи захоче коштовних подарунків. Головний для неї  подарунок - любов близьких.  

Зоя КОСТЮЧЕНКО. 

Директор терцентру. 

Переглядів: 523 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar