Головна » 2015 » Березень » 13 » Як серце, як мати, як доля навіки!
15:33
Як серце, як мати, як доля навіки!

Як серце, як мати, як доля навіки!

Які приємні слова ми, жінки, почули 8 березня, у наше свято! Можна навіть сказати, що це наше «професійне» свято. І не лише чоловіки,  навіть погода привітала всіх жінок Борівщини, подарувавши теплий сонячний день, та й сонце світило нам по-особливому.

І погодьтеся, не дарма ж жіночий день відзначають у всьому світі саме навесні, коли все навколо розквітає, коли і природа, і люди  радіють теплим променям сонця, таким же, як руки, очі і посмішки жінок. Адже жінки в долі кожного: лагідністю маминих рук, благословенною молитвою бабусі, незабутнім святом кохання, вірністю дружини, довірливими обіймами донечок і онучок. За це вам уклін і найглибша вдячність.

Жінки сильні, жінки ніжні, лагідні… Наскільки багата українська мова, але й вона не може повністю передати всі почуття, пов’язані зі словом жінка.

Минулої п’ятниці, напередодні 8 березня, вже традиційно, представники жіночої частини Борівщини зібралися в залі районного Будинку культури, щоб відзначити найніжніший, добрий і світлий день року - свято всіх жінок - Міжнародний жіночий день.

Коли розпочався концерт, присутніх в залі, всіх жінок району привітали зі святом голова районної державної адміністрації Віталій Кіян, голова районної ради Євген Жук і помічник народного депутата України, голови громадської спілки «Соціальний Рух Поваги» Віктора Остапчука  В’ячеслав Сердюк. Вони побажали добра, здоров’я, миру і злагоди, здійснення мрій і бажань, гарного настрою, радісних посмішок, весни у серці! Щоб життя нагадувало квітучий сад та було сповнене добром, теплом, турботою близьких - і подарували кошики квітів.

Всі глядачі з нетерпінням чекали виходу на сцену народної артистки України Алли Кудлай. Саме такий незабутній подарунок – концерт улюбленої багатьма артистки України подарував жінкам Борівщини Віктор Миколайович Остапчук.

Всі пісні, які виконувала Алла Кудлай, були адресовані кожній жінці, вона співала для всіх присутніх на концерті. Її пісню про сина жінки слухали зі сльозами на очах, згадуючи своїх синів і тих, хто загинув під час бойових дій на Донбасі, чиї матері вже не зможуть «надіятись на сина».

Приємним сюрпризом був її вихід на сцену з рідним сином Максимом Кудлаєм.

А коли наприкінці прозвучала пісня про Україну:

«...у тебе, у мене  є рідна Україна,

Ми наче краплини великої ріки!

У тебе, у мене є рідна  Україна,

Як серце, як мати як доля навіки!..»,

весь зал дружно встав і стоячи аплодував співачці, підспівуючи такі знайомі слова про батьківщину, які нині ми     сприймаємо з    особливими  почуттями – патріотизмом у душі і вірою в краще майбутнє.

Нас вітер сильний не здолає,

Мільйони з нами сильних рук,

З Донбасу до Карпат  лунає,

Віщує всім  козацький дух.

З Дніпра нап’ється Україна,

Свободи з материнських рук

Обійме батько свого сина,

Бо з нами дух,  свободи дух!

 

Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

 

Переглядів: 577 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar