Головна » 2015 » Липень » 31 » Ігор Райнін: За останні п'ять місяців ми виявили більше фактів корупції, ніж за попередні п'ять років
14:48
Ігор Райнін: За останні п'ять місяців ми виявили більше фактів корупції, ніж за попередні п'ять років

ІГОР РАЙНІН: За останні п'ять місяців ми виявили більше фактів корупції, ніж за попередні п'ять років

24 липня в ході запису програми "Суспільний інтерес" голова Харківської облдержадміністрації повідомив про результати боротьби з корупцією в області. На запитання журналістів разом з Ігорем Райніним відповіли керівники силових відомств регіону: начальник УСБУ в Харківській області Олександр Пивовар, керівник ГУ МВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв і прокурор області Юрій Данильченко.

"Я задоволений діяльні-стю керівників прокуратури, СБУ та МВС щодо антикорупційної боротьби, - заявив голова облдержадміністрації. - Більшість корупційних дій розкрито самими відомствами. Це говорить про те, що керівники харківських правоохоронних структур налаштовані на боротьбу".

Ігор Райнін звернувся до всіх мешканців Харківської області з проханням не давати хабарів. "Це перша умова, за виконання якої система боротьби з корупцією буде працювати", - підкреслив він.

Також голова облдержадміністрації нагадав про затримання корупціонерів, які провели правоохоронці Харківської області за останні п'ять місяців.

"Починаючи з лютого, був затриманий перший заступник начальника Чугуївського райвідділу міліції, начальник Жовтневого райвійськкомату, начальник відділу з виявлення податкових злочинів Харківської податкової, заступник начальника Ізюмського райвідділу міліції, начальник Куп'янської фінансової інспекції (колишнє КРУ), Дворічанський селищний голова, обидва заступники начальника Київського райвідділу міліції по роботі з дільничними, заступник начальника міліції міста Харкова, начальник відділу ДАІ області, заступник начальника Департаменту телекомунікацій і зв'язку Харківської міськради, Люботинський міський голова, начальник управління Держземагентства у Первомайському районі, директор Департаменту житлово-комунального господарства ХОДА, начальник відділу державної екологічної інспекції в Харківській області. Нещодавно був затриманий перший заступник начальника райвідділу міліції Вовчанського району, він же начальник слідчого відділу. До того ж багато було процесуальних дій стосовно працівників ДАІ та фіскальної служби. Всього у нас складено більше 100 протоколів про корупцію, напевно, це найбільш високий показник в Україні серед регіонів", - сказав Ігор Райнін.

Він підкреслив, що наступ на корупціонерів в регіоні - системний і стосується всіх без винятку.

"За ці п'ять місяців ми виявили більше корупційних моментів, ніж за попередні п'ять років. І це не пік активності, ми маємо масу розробок", - попередив голова Харківської облдержадміністрації.

 

Переглядів: 454 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar