Головна » 2015 » Липень » 24 » Ігор Райнін очолив ТОП найбільш відповідальних губернаторів України
09:45
Ігор Райнін очолив ТОП найбільш відповідальних губернаторів України

Ігор Райнін очолив ТОП найбільш відповідальних губернаторів

Про це 6 липня повідомив портал системи народного контролю «Слово і діло». За підрахунками експертів, голова Харківської облдержадміністрації за 5 місяців роботи виконав 31 свою обіцянку, виконання ще 16 знаходиться в процесі.

Серед того, що виконано, портал «Слово і діло» перерахував ремонт доріг, що стартував у регіоні: у Сахновщинському районі, на трасі Чугуїв - Куп'янськ - Мілове, а також в Ізюмі. Перед початком цих робіт Ігор Райнін, як і обіцяв, замінив керівництво Служби автомобільних доріг Харківської області.

Блок виконаних обіцянок стосується виділення бюджетних коштів для розвитку медицини, освіти та сфери житлово-комунального господарства в області.

«Рішенням позачергової сесії Харківської обласної ради від 18 червня 2015 р. виділені кошти розподілені між закладами охорони здоров'я обласного підпорядкування для придбання медичного обладнання, - підкреслює «Слово і діло». - У тому числі для кардіологічного відділення обласної клінічної лікарні (закупівля рентгенологічної трубки на апарат ангеограф для проведення до-сліджень судин, апаратура для ультразвукових досліджень та ін.), а також предметів медичного призначення: 546 тис. грн - на придбання індивідуальних засобів захисту для рентгенологічних підрозділів комунальних закладів охорони здоров'я Харківської області (спеціальний одяг для медичного персоналу)».

Як і було обіцяно головою Харківської облдерж-адміністрації, з обласного бюджету виділено 447 тис. грн на ремонт навчально-виховного комплексу в селі Огіївка Сахновщинського району, 10 млн. грн. - на закупівлю шкільних автобусів, більше 1 млн. 200 тис. грн. - на реконструкцію водопровідних мереж сіл Тарасівка і Червоний степ Сахновщинського району.

Окремий блок виконаних обіцянок стосується зміцнення безпеки регіону. До них відноситься зведення на Білгородському шосе форта «Сонячний», зміцнення захисних і вогневих споруд на кордоні з Російською Федерацією та Донбасом, збільшення кількості спецпідрозділів міліції в області.

До трійці лідерів рейтингу відповідальних губернаторів «Слова і діла» також увійшли голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко та керівник Волинської області Володимир Гунчик.

Переглядів: 451 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar