Головна » 2015 » Серпень » 21 » ІГОР РАЙНІН: Наша сила - в нашій єдності.
15:22
ІГОР РАЙНІН: Наша сила - в нашій єдності.

Шановні  земляки!

Вітаю вас із головним святом нашої країни - Днем Незалежності України. Нашій державі виповнюється 24 роки, і в ці дні варто згадати про те, як багато праці, сил і душевних прагнень було покладено поколіннями наших предків для того, щоб ми могли жити у власній країні. Починаючи з часів Київської Русі, українці завжди прагнули жити в демократичній, європейській державі, і нам зараз випав шанс втілити в життя цю мрію.

Безумовно, будівництво держави - процес тривалий, він вимагає зусиль з боку всього суспільства і кожного окремо взятого українця. Але вже зараз можна сміливо говорити про те, що Україна стоїть на тому шляху, до якого прагнула завжди, - шляху європейської демократії. І кожен із нас може і повинен зробити все від нього залежне, щоб наша держава безперестанку рухалася по цьому шляху - тільки вперед.

Останні два роки були не самими простими для нашої країни і для нашого регіону, але ми витримали всі труднощі, не зійшли зі свого шляху, ми розвиваємося та рухаємося у вірному напрямку. За цей час ми загартували свій дух, згуртувалися, зміцнили віру в краще майбутнє для України. Наша сила - в нашій єдності.

У цей день я хочу привітати всіх із тим, чого нам уже вдалося досягти, і побажати не зупинятися ні на хвилину: працювати, будувати і розвивати Україну. Переконаний, що справжні патріоти - це, в першу чергу, люди, які щоденною працею створюють сьогодення та майбутнє своєї країни. Зі святом, дорогі земляки! Добра вам, щастя і мирного неба над головою!

Голова Харківської обласної державної адміністрації  Ігор Райнін.

Переглядів: 426 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar