Головна » 2016 » Травень » 3 » І знову «майори»...
20:30
І знову «майори»...

 

До виконавчого комітету Борівської селищної ради неодноразово зверталися жителі селища, розповідаючи, що колись в центрі Борової росли прекрасні троянди. То чому ж зараз не можна створити таку красу? І доки будуть на клумбах лише квіти-майори? Вони, звісно, дуже хороші й красиві, але хотілося б чогось ще кращого.

І ось, навесні цього року, працівники житлово-комунального підприємства винайшли кошти на такі довгоочікувані квіти. Спочатку троянд закупили на 1 000 тис. грн. і з радістю висадили навпроти районної центральної лікарні, а решту - на клумбі в центрі селища. Бухгалтер селищної ради захопилася цією ідеєю та принесла свої власні троянди, які із співробітниками висадили в парку біля «Дерева кохання». Деякі керівники організацій та установ пообіцяли закупити ще на одну-дві тисячі грн. троянд аби наше селище стало ще прекраснішим. Працівники благоустрою розробили план посадки. Але…

В ніч з суботи на неділю висаджених троянд як і не було. Вони безслідно зникли. Не стало і трьох висаджених молодих дерев в парку, так само, як колись не стало і лавки біля будинку сільгоспуправління, як і зірваної гойдалки в центральному парку (знайшли понівечену в недобудованому спорткомплексі), як позриваних пристроїв до дерев`яної гойдалки, як петуній у вазонах минулого року.

А що залишилось? Сміття навкруги селища, побиті ліхтарі по вул. Миру і багато чого ще, про що незручно навіть писати. Так, звісно, роботи в селищі вистачає. Ми завжди дослухаємось до ваших зауважень. Але самотужки ми ніколи не наведемо лад. Тільки разом, усією громадою можна досягти результатів.

Ми прагнемо до європейських стандартів, та тільки марно, якщо у деяких наших мешканців тягнеться рука до крадіжки. Хтось скаже, що «на верхах» крадуть більше, та й нічого. Але навіщо нам вони? Якраз з малого все і починається. Тому, як не гірко, але цього року знову за-цвітуть яскравим цвітом «майори», на які будемо дивитись і сумувати, що на їхньому місці могли б бути красуні троянди. Наступного року ми знову обов`язково засадимо ними центральну частину селища Борова і будемо сподіватись, що ці прекрасні квіти нарешті зацвітуть на радість усім нам.

Юнона ЖУК. Заступник селищного голови.

Переглядів: 388 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar