Головна » 2015 » Листопад » 5 » ГОТОВІ ДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ ДОПОМОГИ
09:43
ГОТОВІ ДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ ДОПОМОГИ

ГОТОВІ ДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ ДОПОМОГИ

В наш час  навички надання невідкладної допомоги можуть стати у пригоді кожному, а особливо коли мова йде про дітей. У повсякденному житті на нас чатує безліч небезпечних факторів, які можуть призвести до травмування, а тому вміння надати долікарську допомогу може врятувати комусь не тільки здоров'я, але й життя.

З метою відпрацювання практичних навичок з надання невідкладної допомоги в Борівському ДНЗ №3 "Золота рибка" в жовтні проводилося об'єктове тренування невоєнізованого формування цивільного захисту (санітарного поста) з залученням працівників закладу. Навчання проходило в декілька етапів. На першому працівники закладу мали змогу ознайомитися зі способами використання радіозахисних препаратів, антидотів, антибіотиків. Навчалися проводити екстрену профілактику і часткову санітарну обробку, а також доглядати за ураженими. Дізналися про способи захисту від сучасних засобів ураження.

На другому етапі проводилися практичні заняття з надання першої медичної допомоги постраждалим в осередках ураження, під час яких за участю лікаря Борівської ЦРЛ Медведєва О.С.  розглядалися питання пошуку та транспортування постраждалих, зупинки кровотеч, допомоги при переломах та опіках. Особлива увага приділялась злагодженню дій невоєнізованих формувань, пошуку та застосуванню підручних засобів та замінників перев'язочних матеріалів, готовності до дій за призначенням при проведенні рятувальних та інших невідкладних робіт у зонах надзвичайних ситуацій.

По закінченню заходів працівники мали змогу поставити запитання та отримати на них відповіді.

Ніна ПРИДАТЬКО.

Завідувач Борівського ДНЗ №3.

 

Переглядів: 537 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar