Головна » 2015 » Березень » 13 » ГОСТИНИ У ВЕЛИКОЇ РОДИНИ
15:23
ГОСТИНИ У ВЕЛИКОЇ РОДИНИ

ГОСТИНИ У ВЕЛИКОЇ РОДИНИ

Голова райдержадміністрації Віталій Кіян і перший заступник голови РДА Сергій Федченко завітали на гостини до дитячого будинку сімейного типу - борівської багатодітної родини Шелупець, яка зараз мешкає в дитячому містечку Отрадне під Харковом. В цій сім`ї виховується 10 прийомних дітей і 3 своїх.

Вихованці радо зустріли гостей на порозі, провели екскурсію по будинку, познайомили з домашніми улюбленцями (2 коти, песик, хом`ячки, рибки, пташки), продемонстрували свої таланти підготувавши справжній концерт (пісні, танці, акробатичні номери). Показували сімейні фото, ділились враженнями, розповідали про свої досягнення. Діти займаються в гуртках і студіях, часто беруть участь в різних заходах, виступають, подорожують, тож їм є чим поділитись, про що розповісти. І в цьому беззаперечна заслуга їхніх прийомних батьків - Олени Афанасіївни і Валерія Петровича, які навчили цих дітей посміхатися, радіти життю, вірити в себе після всього, що їм довелося пережити в ранньому дитинстві.

Віталій Олексійович та Сергій Володимирович привітали маму і дівчаток цієї великої і такої позитивної родини з наступаючим святом - 8 Березня, подякували за теплий прийом і за те добро, яке дарують прийомні батьки цим діткам, передали привезені з собою гостинці: фрукти, цукор, борошно (саме те, що завжди актуальне для великої сім`ї, особливо в цей нелегкий час).

Не залишились без подарунків і самі гості. Діти подарували їм зроблені власноруч вироби: обереги ляльки-мотанки і великого керамічного зайця.

Оксана ДУДНИК.

Переглядів: 468 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar