Головна » 2016 » Лютий » 17 » Гірчичник Обережно: злий водій!
18:05
Гірчичник Обережно: злий водій!

 

Чесно кажучи, певний час вагався чи слід піднімати питання (вже вкотре) про перевезення пасажирів нашим місцевим автопарком?

Та коли до мене почали підходити люди і розповідати про якість перевезення на маршруті Борова - Харків, вирішив все ж таки знову порушити дану проблему. Чому проблему?

Так, на жаль, проблему. Принаймні для тих пасажирів, хто хоче під час руху автобусу скуштувати мандаринку, чи для тих, хто замерзає в автобусі, а потім доводиться йти на лікарняний.

Чому говорю саме про мандаринку? Просто тому, що саме цим фруктом необачно вирішив посмакувати один з пасажирів, який їхав додому з Харкова. Ото вже, кажуть, наслухалися тоді від водія  - і це не ресторан, і досить їсти, і що всі смітять, а йому (водієві) прибирай. Хоча, між нами, треба було просто ввічливо попросити пасажира не викидати сміття під ноги, а після приїзду до місця призначення забрати з собою. Я розумію, що є різні люди - хто й сам, без нагадування не смітитиме (і таких, впевнений, все ж таки більше), а є такі, що на зло залишать сміття після себе. Але ж це не вихід - кричати на пасажирів, адже у кожного своя ситуація.

Можливо, так людина боролася з нудотою, яка виникає у декого під час руху автобусу. Можливо, людині ніколи було поїсти і ось, нарешті, в автобусі він вирішив нашвидку перекусити хоча б мандаринкою. А ще ж є люди, які їздять з дітьми і тут вже точно не обійтися без "перекусу".

Тож ті пасажири автобусу, з якими спілкувався згодом, та й практично всі інші пасажири, були м`яко кажучи "у ступорі" від такої поведінки водія.

А ще їх дуже дратувала музика, яку водій вмикав дуже гучно. В основному це був шансон, а ще якісь незрозумілі пісні антиукраїнського спрямування.

Взагалі не розумію, чому водії частіше всього вмикають саме шансон? І його вимушені слухати всі пасажири. Щоправда, саме цей водій, подейкують, вже не включає сумнівні пісні після того, як пасажири поскаржилися на нього. Адже при цьому виникає думка - а чи досить людина адекватна і чи варто їй довіряти  своє життя?

І ще такий факт. Коли під час великих морозів пасажири їхали в холодному автобусі, який не опалювався, і попросили ввімкнути пічку, аби хоч трішечки зігрітися, почули зовсім дивну відповідь: "А що ви хочете від китайської техніки? Вона не працює".  Що робити і до кого звертатися у таких випадках? А за писаними і неписаними правилами саме водій відповідає не лише за безпеку руху автотранспортного засобу, а й за комфорт пасажирів. Як то кажуть - коментарі зайві.

З повагою, ваш ГІРЧИЧНИК.

 

 

Переглядів: 599 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar