Головна » 2015 » Листопад » 30 » Гірчичник
16:44
Гірчичник

ОЦЕ ТАК ПОДОРОЖ!!!

Нещодавно мені довелося у справах поїхати до міста Куп`янська. З добрими думками і повною довірою до водія, разом з іншими пасажирами, серед яких були і мама з донькою, сідав до автобуса, який курсує по маршруту «Ізюм-Куп`янськ».

І ось їдемо ми, милуємося краєвидами, які мелькають за вікном автобуса...

Раптом в салоні автобуса ми відчули якийсь сторонній сморід. Всі почали, як то кажуть, принюхуватися, що за неприємний запах з`явився, аж тут відчули, що автобус різко смикнувся і застиг посеред дороги.

Спочатку пасажири навіть не зрозуміли в чому справа, на обличчях застиг страх... І лише потім ми зрозуміли, що в автобуса, на якоми ми їхали, на ходу відпало колесо!!!

Нашому обуренню не було меж. Адже це ж добре, що на той час не було зустрічного транспорту, інакше все могло би закінчитися значно трагічніше.

Коли псасажирка, яка їхала з донькою, зателефонувала власнику фірми, що відповідає за перевезення пасажирів, а саме Олександру Капленку, той, навіть не вибавчившись, сказав геніальну фразу: «Знаєте, цей автобус на даному маршруті працює вже 15 років і ще жодного такого випадку не було».

Що можна сказати у відповідь? Всі пасажири були у повному ступорі і, мабуть, знаходяться у такому стані й досі. Така от поїздка випала нам. Ось тепер навіть і не знаю: якщо необхідно буде їхати знову до Куп`янська, який транспорт обирати?

ВАШ ГІРЧИЧНИК.

Переглядів: 476 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar