Головна » 2016 » Лютий » 10 » ГАРЯЧА ЛІНІЯ
15:45
ГАРЯЧА ЛІНІЯ

ГАРЯЧА ЛІНІЯ

У приміщенні редакції районної газети "Трудова слава" відбулась "гаряча лінія". Протягом години громадськість району мала можливість поставити запитання заступнику голови Борівської районної державної адміністрації Сергію Шутьку, заступнику начальника УСЗН РДА Олені Суржик, начальнику управління Пенсійного фонду України в Борівському районі Валентині Богуславській.

На номер "гарячої лінії" надійшло кілька телефонних дзвінків від жителів району.

ЯК ВИКОНУЮТЬСЯ  ДЕКОМУНІЗАЦІЙНІ ЗАКОНИ?

Пенсіонер із с.Ольгівка Ізюмської сільської ради Павло Іванович Тичина цікавився, коли в районі буде виконуватись закон про декомунізацію, зокрема, коли на центральній площі райцентру буде демонтовано пам'ятник Леніну.

Заступник голови РДА Сергій Шутько розповів, що в районі, в рамках виконання декомунізаційних законів, вже перейменовано ряд вулиць, провулків і один населений пункт.  В той же час саме з цього приводу Борівська селищна рада оголосила конкурс благоустрою центральної частини площі селища Борова, який триватиме до 15 лютого. Та в будь-якому разі, незалежно від результатів конкурсу, пам'ятник буде демонтовано до 20 лютого. 

ДРОВА ДЛЯ РОДИНИ БІЙЦІВ АТО

Олександра Пилипівна Горенко, жителька с.Шийківка, пенсіонерка, багатодітна мама, двоє синів якої мобі-лізовані і зараз знаходяться в зоні АТО, звернулась до заступника голови РДА з проханням допомогти з дровами. За словами жінки, дрова їй привозили, але дуже мало і вони вже давно скінчилися. Через поважний вік вони з чоловіком не можуть забезпечити себе паливом самі, а сини, які зараз несуть службу в ЗСУ, дуже переймаються, що не мають можливості допомогти батькам. Сергій Павлович запевнив, що дане питання буде вирішено найближчими днями.

Оксана ДУДНИК.

 

Переглядів: 331 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar