Головна » 2015 » Квітень » 3 » ГАРЯЧА ЛІНІЯ
17:02
ГАРЯЧА ЛІНІЯ

ПРО ТАРИФИ НА ГАЗ ТА ІНШЕ

В редакції газети «Трудова слава»  відбулась гаряча лінія за участю голови Борівської райдержадміністрації Віталія Кіяна. Основне питання, з яким зверталися до керівника району борівчани, - підвищення для населення тарифів  на газ.

Віталій Олексійович пояснив, що в Україні діють єдині тарифи на газ, незалежно від того, де він видобувається  - в Україні чи за кордоном. Їх  затверджує  Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг. З 1 квітня вони значно підвищуються. Так, мінімальний тариф для населення на газ, який використовується для опалення, зросте з 1 тис. 791 грн. за 1 тис.куб.м до 3,6 тис.грн. за 1 тис.куб.м.

Така ціна буде діяти на обсяг до 200 куб.м на місяць і лише в опалювальний сезон (з 1 жовтня по 30 квітня). Обсяг понад 200 куб.м на місяць, а також спожитий не в опалювальний сезон газ буде оплачуватися за ціною 7 тис.188 грн. за 1 тис.куб.м.

Ціна газу, що використовується населенням для приготування їжі та підігріву води, зросте з 1 тис. 182 грн. за тис.куб.м до 7 тис. 188 грн. за 1 тис. куб.м.

За відсутності лічильників населення платитиме за газ єдину ціну 7 тис. 188 грн. за 1 тис.куб.м.

Телефонували на гарячу лінію люди, які висловлювали слова вдячності  Віталію Олексійовичу за оперативне вирішення багатьох проблем, які стосуються життєдіяльності району, підтримки соціальної сфери, медицини, навчальних закладів.

А житель селища О.О Макеєв попрохав подякувати за хорошу роботу по  забезпеченню надійного телефонного зв`язку працівників   «Укртелекому», зокрема, провідного спеціаліста з продажу та обслуговування центру обслуговування №20 О.О. Яковенка.

Любов МУХІНА.

 

 

Переглядів: 444 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar