Головна » 2015 » Липень » 31 » ФУТБОЛ - ЦЕ СВЯТО СПОРТУ, ЦЕ ЖИТТЯ!
14:56
ФУТБОЛ - ЦЕ СВЯТО СПОРТУ, ЦЕ ЖИТТЯ!

ФУТБОЛ - ЦЕ СВЯТО СПОРТУ, ЦЕ ЖИТТЯ!

Нещодавно  у Підлиманського футбольного клуба "Трактор" з'явився тренер-наставник Єлісеєв Юрій Костянтинович.

Поки що він проживає у нас в Борівському районі як тимчасовий переселенець, але для людини, яка віддала великому спорту все життя, притаманна небайдужість до футболу і зараз.

Ще в радянські часи Юрій Костянтинович грав в Луганській "Зорі", в складі  якої навіть став чемпіоном СРСР, брав участь в Олімпійських іграх, а тепер свій багатий досвід передає не лише гравцям Підлиманського "Трактора", а також всім бажаючим любителям футболу Борівщини.

Змістовність, вимогливість, фаховість тренувань Юрія Єлісеєва дисциплінує вихованців, підвищує їх рівень підготовки. А щоб не забракло ігрової практики, ФК "Трактор" 15 липня зустрічався в товариському матчі на виїзді в Барвінкове  із командою "Колос".

Переміг "Трактор" - 3:1.

У неділю, 26 липня, на своєму полі в Підлимані "Трактор" приймав команду "Молнія" із Капітолівки Ізюмського району.

Спека не стала на заваді гравцям обох команд і вони    показали завзяту і якісну гру для чисельних вболівальники.

Велика кількість цікавих "трудових" голів (7:0 на користь "Трактора") та смачна польова каша після за-кінчення товариської зустрічі стала справжнім святом спорту і для гравців, і для тренера.

Велика кількість вболівальників Підлиману і Борової, гравці обох команд вдячні за організацію цього свята ФУТБОЛУ керівникам сільгосппід-приємств: "Рідний край"- Шевченко Валерію, Любому Івану, "Моноліт" - Супруну Сергію, Підлиманському сільському голові Калініну Олександру, лісничому Борівського лісництва Лисенку Олександру та Матвієнку Андрію.

Займайтесь спортом, підтримуйте здоровий спосіб життя!

Микола Бойко.

Вболівальник,  с. Підлиман

 

Переглядів: 483 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar