Головна » 2015 » Листопад » 5 » ДОРОГА ДОВЖИНОЮ В ЖИТТЯ
09:56
ДОРОГА ДОВЖИНОЮ В ЖИТТЯ

ДОРОГА, ДОВЖИНОЮ в ЖИТТЯ

25 жовтня Україна святкувала День автомобіліста. Чи має хтось більше відношення до цього свята, ніж  водії Борівського автопарку?  Ті, в чиї руки ми довіряємо своє життя кожного разу, вирушаючи в дорогу. Ті,  хто незважаючи на примхи погоди - і в дощ, і в сніг - за кермом. Нещодавно я побував  у гостях в АТП та поспілкувався з працівниками.  Для початку - трішки історії.

В травні далекого 1959 року на основі Ізюмського автопарку була заснована Борівська автоколона. Поступово вона розросталась, облаштовувалась. Були зведені будівлі автопарку, гаражі, диспетчерська, автовокзал,  запущені маршрути по району та області. З початку дев`яностих Борівська філія стала самостійною і згодом перетворилася на відкрите акціонерне товариство "ОСКІЛ". З цього почалася сучасна історія.

Звичайно, це були нелегкі  часи, та АТП вдавалося не тільки втриматися на плаву, а й відкривати нові маршрути: відновилося сполучення з Ізюмом та Куп`янськом, відновлено рейс до Краматорська. Зараз ВАТ "ОСКІЛ" існує як окрема ланка, що входить до групи транспортних підприємств ФОП Капленко.

 Вже багато років директором підприєтства є Олег Миколайович Кісельов. В його підпорядкуванні знаходяться механіки Сергій Колокольцев, Олексій Скрипнік  та Олег Каніщев. Також до команди входять медпрацівники Сергій Капелька  та Володимир Гребенюк, диспетчер Олена Мороз і бухгалтер Світлана Безкоровайна. Ну і, звичайно, водії - Віктор Любий, Олексій Сіроус, Василь Трофимов, Сергій Фалько, Анатолій Олим, Сергій Парфенков, Андрій Савченко та Артем Солоділов, який, доречі, раніше працював водієм в місті Горлівка Донецької області. Колектив дружній та згуртований. Всі просто закохані в свою роботу. «Особливо до душі перевозити дітвору, - кажуть водії. - ...Діти завжди щирі й відкриті. Ніколи  не зчиняють гвалту, завжди цікавляться тим, що відбуваеться в дорозі». З посмішками пригадують як цілий місяць возили школярів до екопарку в Харків: «...ото де весело було».

Звичайно, в дорозі різне буває, але безпека пасажирів на першому місці. Тому постійний контроль за станом техніки та ії обслуговування є пріоритетними питаннями для Олександра Капленка. Саме він взяв під свою опі-ку ВАТ "ОСКІЛ" в 2013 році та ус-пішно займається організацією пасажирських перевезень в нашому районі. Лише позитивні відгуки почув на його адресу. Беззаперечний лідер та вмілий орга-нізатор - основні якості, які виділили  в колективі. Перебуваючи на посаді директора автопарку,  в 2008 році Олександр Володимирович зумів зібрати навколо себе справжніх професіоналів і успішно продовжує розпочату справу.

Тож, ще раз зі святом, наші любі водії. Легкої дороги! Дякуємо вам за вашу нелегку працю.

Віталій КОЛЕСНІК.

 

 

Переглядів: 516 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar