Головна » 2016 » Серпень » 30 » До нового навчального року готові
10:46
До нового навчального року готові

 

Майже скінчилося літо, незабаром почнеться новий навчальний рік. Чи  створено всі необхідні умови для навчання школярів, перевіряла спеціальна комісія, яка 8 та 9 серпня здійснювала об’їзд усіх навчальних і дошкільних навчальних закладів.

До складу комісії уві-йшли начальник відділу освіти Борівської райдержадміністрації Т.Ю. Бондарівська, головний спе-ціаліст, начальник господарчої групи, методисти відділу, представники управління Держпродспоживспілки, районного сектору ДСНС.

Розпочався огляд з Борівської гімназії №1. Кожна класна кімната зусиллями батьків і вчителів старанно підготовлена до навчального процесу. Та особливо вирізняється серед інших кабінет О.М. Калмикової. Тут і ляльки-мотанки, і різноманітні вироби з природного мате-ріалу, паперопластики, картини та багато ін. Директор гімназії Л.Г. Терентьєва відзначила, що діти дуже люблять ходити на уроки в цей клас, адже тут не тільки цікаво, а й саме  навчання  проходить на високому рівні.

  За обласною програмою «Новий освітній простір Харківщини» заклад отримав сучасні швейні машинки, багато різного спортивного обладнання для уроків фізичного виховання. Завдяки цій програмі в Чернещинський НВК придбано меблі для їдальні, ігрової кімнати та холодильник.

Спортивним обладнанням поповнився й  Піско-Радьківський навчальний заклад.

Підтримується у гарному стані приміщення фізкультурно-оздоровчого комплексу, де займаються вихованці дитячої юнацько-спортивної школи.

У Богуславській ЗОШ із ремонтом, крім батьків, допомагали й керівники сільгосппідприємств. За їхні кошти встановлено 4 металопластикові вікна в кабінеті хімії. «Родзинкою» школи є екологічний сад, створений учительським колективом. 

Найближчим    часом очікується капітальний ремонт їдальні та спортивної зали в Борівській гімназії №1, планується продовжити заміну вікон на енергозберігаючі  в Ізюмській та Першотравневій ЗОШ, в останній встановлюватимуть модульну котельню. В Підлиманській школі за спонсорські кошти зроблять капітальний ремонт даху.

Перевіряли члени комісії і дошкільні навчальні заклади. У Богуславському ДНЗ  для дітлахів створили чудову Поляну казок, а в Борівському ДНЗ №3 кожну ділянку доповнили ігровим обладнанням.  

В цілому можна сказати, що всі загальноосвітні й дошкільні навчальні заклади готові до прийому дітей, колективи, які най-краще підготувалися до нового навчального року, вже традиційно будуть оголошені на серпневій педагогічній конференції. 

Тетяна СЕВЕРИН.

Переглядів: 506 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar