Головна » 2016 » Травень » 3 » До 30-річчя Чорнобильської трагедії
19:59
До 30-річчя Чорнобильської трагедії

 

26 квітня минуло тридцять років від дня, коли сталася найбільша і найстрашніша техногенна катастрофа – вибух на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції.

Напередодні цієї дати Борівський будинок дитячої та юнацької творчості спільно з Борівською районною бібліотекою для дітей провели зустріч з учасниками ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС для вихованців БДЮТ, читачів бібліотеки та учнів Борівської ЗОШ №1 (учні 6-а та 6-б класів, класні керівники Черевань Т.В., Галуза С.В.).

На зустріч до дітей прийшли Микола Федорович Єдімент і Сергій Петрович Тарасюк, які в 1986 році працювали в Чорнобильській зоні  на ліквідації наслідків. Вони сумлінно виконували свій громадянський обов’язок, ціною власного здоров’я рятували наше майбутнє.

Учасники зустрічі переглянули фільм про Чорнобиль до і після катастрофи. Потім Микола Федорович та Сергій Петрович поділилися спогадами про перебування на території ЧАЕС, розповіли про побачене на власні очі.

Після зустрічі діти разом із запрошеними гостями поклали квіти до пам’ятного знаку Чорнобильцям Борівщини, вшанували тих ліквідаторів аварії, які передчасно пішли з життя.

Ніна КАРПЕНКО. Культорганізатор  БДЮТ.

Оксана БОГДАНОВА. Заступник директора Бо-рівської ЦБС по роботі з дітьми.

Переглядів: 330 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar