Головна » 2016 » Березень » 22 » Дівочий турнір з міні-футболу
14:17
Дівочий турнір з міні-футболу

Нещодавно, в рамках підготовки до фінальних змагань обласного “Турніру 1000 команд 2016” серед дівочих команд, на базі Борівської ДЮСШ були проведені районні змагання з міні-футболу серед 6-8 класів на “Кубок Міжнародного жіночого дня 8 Березня”.

В цих змагання взяли участь чотири кращі команди Борівського району: Ізюмської, Піско-Радьківської, Богуславської шкіл та команда Борівської ЗОШ №1, яка і буде захищати честь Борівського району на обласних змаганнях.

За регламентом змагань, ігри проходили за круговою системою. Тому всі команди мали можливість продемонструвати свої вміння в повній мірі.

В першій грі зустрілися команди Богуславської та Борівської ЗОШ №1. З рахунком 3:0 перемогли бо-рівчанки. В другій зустрічі дівчата з с. Ізюмське перемогли дівчаток Піско-Радьківської ЗОШ з рахунком 3:2. В третій грі команда Борівської ЗОШ №1 впевнено перемогла команду Піско-Радьківської ЗОШ з рахунком 5:0. Четверта зустріч між богуславцями та ізюмчанами  завершилася з рахунком 2:1. В п’ятій грі дівчатка Піско-Радьківської ЗОШ, також з мінімальним рахунком 1:0, перемогли дівчаток з Богуславки. Шоста гра турніру завершилася з рахунком 4:2 на користь Борівської ЗОШ №1, яка перемогла Ізюмську школу.

Ігри турніру проходили з такою напругою і такими результатами, що тільки по завершенню останньої шостої гри стало можливим визначити місця команд.

По закінченню змагань було нагороджено кращих гравців, команди-призери і переможця.

“Кращим воротарем” було визнано Марченко Валерію (Борівська ЗОШ №1). ”Кращим захисником” стала Положенкова Лілія (Богуславська ЗОШ). Грамотою за “Найшвидший гол” (57 секунда матчу) була нагороджена Здоровець Таня (Ізюмська ЗОШ), яка також стала “Кращим бомбардиром” - на її рахунку сім м’ячів.

Серед команд місця розподілилися в такому порядку: 4 місце – Піско-Радьківська ЗОШ (Голик В.О), III місце – Богуславська ЗОШ (Ісаєв. Ю.П.);  II місце - Ізюмська ЗОШ (Мизюк П.А.); чемпіонами турніру стали дівчата Борівської ЗОШ №1 (Мизюк.В.А.).

За друге та третє місця команди були нагороджені грамотами і футбольними м’ячами від Борівської ра-йонної організації політичної партії “Наш край”, а переможці турніру отримали грамоти, медалі та головний приз “Кубок Міжнародного жіночого дня 8 Березня”, які були надані депутатом Харківської обласної ради, головою ФГ “Кириченко М” Миколою Олександровичем Кириченком, який неодноразово допомагав у придбанні призів та подарунків для проведення районних змагань з різних видів спорту серед учнівської молоді.

Учасники змагань та тренери команд дуже вдячні директору Борівської ДЮСШ Гаморі Ю.В. за надане приміщення для проведення змагань і суддівство. Окреме спасибі депутату Харківської обласної ради Миколі Олександровичу Кириченку, головному спонсору змагань, за підтримку дитячого спорту в районі.

Бажаємо їм міцного здоров’я, благополуччя та успіхів у їхній роботі.

Василь МИЗЮК.

Головний суддя змагань.

Переглядів: 396 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar