Головна » 2015 » Лютий » 13 » ДІВОЧИЙ МІНІ-ФУТБОЛЬНИЙ
16:09
ДІВОЧИЙ МІНІ-ФУТБОЛЬНИЙ

Дівочий  міні-футбольний

Нещодавно на базі Борівської ДЮСШ було проведено регіональний турнір з міні-футболу серед дівочих команд 1997-2000 р.н., приурочений 72-й річниці визволення  Борівщини від німецько-фашистських загарбників. У ньому взяли участь команди: «Атлет» (збірна Борівської ДЮСШ), «Зоря» (с.Богуславка), «Фортуна» (смт Шевченкове) та «Куп’янчанка» (м.Куп’янськ). На жаль, на змагання не прибули команди з Ізюма та Слов’янська.

Під час відкриття змагань перед дітьми виступив почесний гість турніру, багаторазовий переможець різноманітних футбольних змагань, чемпіон Радянського Союзу з футболу у складі Луганської «Зорі», бронзовий призер олімпійських ігор 1972 року в Мюнхені Юрій Костянтинович Єлисєєв. Він побажав дівчаткам гарної гри на змаганнях та перемог на лише у спорті, а й  в житті.

Згідно регламенту змагань ігри проводилися за круговою системою. В першій зустрічі змагалися  куп’янчани та команда з Шевченкового. Перемагаючи по ходу гри 2:0, «Куп’янчанка» не змогла утримати перевагу і в результаті програла з рахунком 3:5. У другій зустрічі між «Атлетом» і «Зорею» з великим рахунком 11:2 перемогли шевченківці.

Між «Атлетом» та «Куп’янчанкою», як завжди, точилася запекла боротьба. Спочатку перемагали борівчанки з рахунком 1:0, потім куп’янчани зрівняли рахунок, а фінальний свисток завершив гру з рахунком 2:2.

У грі між  «Куп’янчанкою» та «Зорею» також була велика перевага на стороні більш досвідченої команди з м.Куп’янськ і рахунок тому підтвердження: 9:0.

В останній, шостій грі турніру вирішувалася доля всіх трьох призових місць. На майданчику зустрілися «Атлет» та «Фортуна». Щоб стати чемпіонами турніру, нашій команді треба було лише перемагати. Але не судилося. Після першого тайму була нічия, такий рахунок зберігався і до середини 2 тайму, але все ж таки досвід шевченківців дався взнаки (команда виступає в І лізі першості України серед жінок). По закінченні гри «Фортуна» перемогла з рахунком 3:0 і стала чемпіоном.

На ІІ місці – «Куп’янчанка», ІІІ – за «Атлетом», а IV місце дісталося «Зорі».

Команди-призери були нагороджені медалями, а переможці – ще й кубком змагань. Також кращі гравці в номінаціях були нагороджені спе-ціальними призами. Кращим воротарем турніру визнано Юлію Осику з «Фортуни», кращим захисником – Руслану Голик з «Атлету», а кращим бомбардиром – Світлану Щербак з Куп’янська.

У наш час дуже важко проводити змагання без спонсорської допомоги. Тому від імені команди «Атлет» та тренерського складу хочеться висловити велику подяку головному спонсору нашого турніру заступнику голови районної ради А.І.Васильєву, а також керівнику ФГ «Зібог» І.А.Соколову, власникам бару «Сальвадор», директору ДЮСШ Ю.В.Гаморі за можливість провести цей турнір у прекрасному спортивному комплексі. До наших слів вдячності приєднуються і тренери команд «Зоря», «Фортуна», «Куп’янчанка»

Василь МИЗЮК. Павло МИЗЮК. Тренери ДЮСШ.

Переглядів: 611 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar