Головна » 2016 » Червень » 30 » Дитяче дозвілля
10:43
Дитяче дозвілля

Незабутній літній відпочинок

Цього року  в пришкільному оздоровчому таборі «Сонечко» Першотравневої ЗОШ було встановлено рекорд кількості дітей. Школярі з найвіддаленіших сіл Борівська Андріївка, Зелений Гай та Вишневе мали змогу щодня відвідувати табір завдяки організованому підвозу. Також дітвора отримувала посилене харчування (до основного меню) у вигляді свіжих фруктів та овочів, молочних продуктів та випічки. Все це стало можливим завдяки допомозі депутатів Першотравневої сільської ради та  сільського голови О.Г. Нерсісяна.

Життя пришкільного табору було дуже цікавим та насиченим. Наприклад, на святі Дня захисту дітей на школярів чекала імпровізована подорож в Країну дитинства з веселими ведучими та клоунами. Малеча розважалася під час конкурсів, співала пісні, танцювала, а наприкінці дійства всі діти отримали багато солодких подарунків: морозиво, цукерки, фрукти. Такі подарунки традиційно надають нашим школярам спонсори: депутати Борівської ра-йонної ради  Гошовець В.С., Марченко О.М., Першотравневий сільський голова Нерсісян О.Г., депутат Першо-травневої сільської ради, приватний підприємець Нерсісян Г.Н,  приватний підприємець Рєпка І.С. Ми щиро дякуємо всім цим небайдужим людям за увагу до учнів Першотравневої школи та надану спонсорську допомогу.

Кожен день у таборі був тематичним. Запам’яталися найбільше гра «Пошук солодкого скарбу», Веселі старти, День захисту тварин, свято гумору «Подорож до країни комашок» та ін. Окремо слід згадати День партизанської слави, під час якого діти відвідали ветерана війни та праці В.П. Нікітенка, побували на Братській могилі села Першотравневого, переглядали тематичне відео, смакували польовою кашею.

Катерина Скрипнік.

Заступник директора з виховної роботи Першотравневої ЗОШ.

 

Переглядів: 403 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar