Головна » 2015 » Лютий » 20 » ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ
09:55
ДЕНЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого  - ДЕНЬ  ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

 На підтримку ініціатив громадськості та з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року - лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України Указом Президента України № 69/2015 від 11 лютого 2015 року «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні»  в нашій державі встановлено День Героїв Небесної Сотні, який відзначатиметься щорічно 20 лютого.

Тож сьогодні ми вшановуємо пам’ять людей, які захищали право українців на демократію, свободу та європейське майбутнє України.  Але боротьба за ці ідеали продовжується і зараз. Знову гинуть люди за незалежність і свободу України. І в цю скрутну хвилину ми маємо згуртуватися, підтримувати один одного, а особливо допомагати нашим військовим, які в ході АТО звільняють українську землю від чужоземних окупантів та роблять все можливе для відновлення територіальної цілісності України. Гідний поваги народ має пам’ятати кожного, хто віддав своє життя за Свободу, Гідність та Незалежність нашої Держави.

Давайте в цей день пригадаємо всіх Героїв Небесної Сотні поіменно і вшануємо їх пам’ять хвилиною мовчання, бо вони віддали життя за кожного з нас! Не забуваймо про це!

З повагою,

Віталій Кіян. Голова районної державної адміністрації.

Євген Жук.   Голова районної ради.

Переглядів: 510 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar