Головна » 2015 » Квітень » 2 » ДЕ ЗАТРИМАЛАСЬ РАЙОНКА
13:27
ДЕ ЗАТРИМАЛАСЬ РАЙОНКА

ДЕ  ЗАТРИМАЛАСЬ РАЙОНКА?

Борівська районна газета «Трудова слава» виходить раз на тиждень по п’ятницях. Саме по п’ятницях новий номер газети  з’являється на прилавках магазинів та потрапляє до передплатників. Та минулого тижня районка затрималась і в поштових скриньках та в мережі роздрібної торгівлі з’явилася лише у суботу.

Як пояснили редакції газети представники «Укрпошти», причиною такої затримки стали проблеми з паливно-мастильними матеріалами. Газета вчасно була передана в «Балдрук» і надрукована, але Харківська дирекція «Укрпошти» вирішила зекономити і здійснити доставку «Трудової слави» разом з іншими виданнями у суботу, навіть не попередивши про  своє рішення редакцію.

Такі дії «Укрпошти» є грубим порушенням умов договору, створюють незручності нашим читачам і завдають суттєвих збитків редакції газети, адже найбільша кількість екземплярів реалізовується в роздрібній мережі саме по п’ятницях.

Про цю ситуацію і своє ставлення до неї ми повідомили Харківську дирекцію «Укрпошти» та Департамент масових комунікацій Харківської обласної державної адміністрації і дуже сподіваємось, що вона більше не повториться.

 

Переглядів: 535 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar