Головна » 2016 » Червень » 8 » Цікава екскурсія Святими місцями
16:55
Цікава екскурсія Святими місцями

 

Кожен з нас рано чи пізно мріє побувати у святих місцях, доторкнутися до святинь, отримати Боже благословення, розраду і душевний спокій. В Україні багато славних святих місць, одне з яких - у Свято-гірську. Нещодавно адміністрація територіального центру організувала екскурсію для пенсіонерів, учасників «Університету ІІІ віку», та своїх працівників до Свято-Успенської Святогірської лаври.

Цей православний монастир розташований на правому високому березі Сіверського Дінця. У 2004 році монастир одержав статус лаври. Крім наземних будівель, розташованих на його території, є ще й крейдяні печери.

Затамувавши подих відвідувачі слухали службу в Успенському Соборі. Мали можливість доторкнутися чолом до чудотворної Сятогірської ікони Божої Матері. Відвідали печери Святогірської лаври, побували у печерних храмах Різдва Іоана Предтечі, преподобного Олексія чоловіка Божого, печерному храмі Антонія і Феодосія Печерських, біля дерев’яного Святогірського  монастиря.

Ця екскурсія сподобалася всім. Екскурсанти вдячні за допомогу в  організації  подорожі заступнику голови Борівської РДА Шутьку С.П., начальнику відділу освіти Борівської РДА Бондарівській Т.Ю., директору територіального центру Рибалку О.М.

Зоя КОСТЮЧЕНКО.

Заступник директора терцентру. 

 

Переглядів: 289 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar