Головна » 2015 » Вересень » 25 » Чемпіонат з футболу 2015
15:37
Чемпіонат з футболу 2015

    У серпні в Борівському районі завершився чем-піонат Борівського району з футболу серед КФК та організацій.

На жаль, в змаганнях взяли участь лише 4 команди : "Динамо" (РОВД, смт Борова), "Олімпієць"(с. Першотравневе), "Оскіл" (смт Борова) та "Прогрес" (с. Ізюмське), тому система розіграшу першості відрізнялася від традиційної. Чемпіонат пройшов у 2 етапи: спочатку було зіграно 2 повноцінних кола, а потім на футбольному полі кожної з команд  розіграно 4 турніра за коловою системою, але з 20-ти хвилинними таймами.

За результатами всіх ігор місця в турнірній таблиці розподілилися в такому порядку:

4 місце - "Динамо"(смт Борова) - 10 очок, забито 16 м`ячів, пропущено 47.

3 місце - "Олімпієць"(с. Першотравневе) - 23 очка, забито 26, пропущено 25 м`ячів.  До речі,  "Олімпієць" найдисциплінованіша команда району.

2 місце - " Оскіл" (смт Борова) - 31 очко, забито 29, пропущено 22 м`ячі.

1 місце - " Прогрес" (с. Ізюмське) - 38 очок, забито 37, пропущено 14 м`ячів. Після річної перерви команда "Прогрес" повернула собі чемпіонство.

12 вересня  відбулося нагородження призерів та чемпіона Борівського ра-йону з футболу 2015, яке проводили голова Борівської райдержадміністрації Кіян В.О. та перший заступник голови РДА Федченко С.В.

Завдяки їм та підтримці підприємця Нерсісяна  Г.Н. , фермерів Кириченка М.О. та Кириченка С.О., керівника агрофірми "Ізюмське" Сала Г.П. футболісти отримали грамоти й медалі, а чемпіони  - кубок переможця.  

Кращими футболістами в своїх командах стали: Реука Сергій ("Прогрес"), Дорошенко Андрій («Оскіл»), Тениченко Віталій ("Олімпієць"), Смаль Сергій ("Динамо"), а гравець команди "Прогрес" Савченко Юрій отримав звання "кращого бомбардира" з 7-ма забитими м`ячами. Кращим рефері району було визначено Янкушенка Семена ( с. Підлиман), який надав велику допомогу в суддівстві змагань.

Від імені всіх учасників змагань та Борівської федерації футболу хочеться висловити велику подяку голові Борівської райдержадміністрації Кіяну В.О., першому заступнику голови РДА Федченку С.В., а також підприємцю Нерсісяну Г.Н., фермерам Кириченку М.О. та Кириченку С.О., Салу Г.П. за підтримку футболу і спорту та побажати їм міцного здоров`я та успіхів у роботі.

Василь МИЗЮК.

Голова Борівської федерації футболу.

 

Переглядів: 357 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar