Головна » 2015 » Червень » 5 » ЦЕРЕМОНІЯ ОСКАР «ВИПУСКНИК 2015»
10:00
ЦЕРЕМОНІЯ ОСКАР «ВИПУСКНИК 2015»

ЦЕРЕМОНІЯ ОСКАР «ВИПУСКНИК 2015»

Сьогодні музика лунає в школі

І тоне в квітах урочистий зал.

В очах у кожного і радість, і надія

В нас - випускний шкільний останній бал.

Минулого тижня у всіх школах Борівщини про-йшли випускні бали. Для одинадцятикласників настав цей радісний, веселий і водночас сумний день. Кожен з них прощався з рідною школою, затишними класними кімнатами, гомінкими шкільними коридорами, щирими друзями, із своїми мудрими наставниками, люблячими батьками, рідною домівкою. Попереду - незвідана даль. Позаду - батьківський поріг, протоптана стежка в шкільному дворі.

Їх шкільний корабель, який 11 років тому відплив від  шкільного берега, приплив до кінцевої зупинки. На цьому путі траплялося багато труднощів, перешкод, були зупинки надії, юності, любові. І де б вони не зупинялися, які б перешкоди не ставали на шляху, їм завжди далеким теплим вогником світив берег маленької дивної країни - дитинства.

Для випускників Борівської ЗОШ №1 свято почалося з вручення атестатів. Юні, красиві, нарядні – всі 38 випускників вишикувалися на майданчику біля рідної школи, де їм вручили документ про освіту, а також Почесні грамоти найактивнішим учасникам шкільного життя. Напутні слова пролунали від директора ЗОШ Любові Терентьєвої, голови райдержадміністрації Віталія Кіяна, настоятеля Борівського Різдво-Богородицького храму протоієрея Іоана.

А потім дітей на машинах привезли до центральної площі селища, де їх зустрічали батьки і кожного проводили до червоної доріжки. Тож всі випускники на певний час відчули себе героями церемонії «Оскар 2015».

Після традиційного прощального вальсу на площі, діти та запрошені перейшли до районного будинку культури, де свято продовжилося церемонією вручення дипломів у різноманітних номінаціях, серед яких – «Найкраща жіноча роль», «Найкраща класна», «Улюбленці директора» та інші.

Випускники привітали своїх класних керівників Людмилу Муковоз і Наталію Корецьку, перших вчителів Тетяну Шкуро, Надію Горенко, Тетяну Коротку. 

Кожний виступ святкової програми глядачі зустрічали бурхливими оплесками, дійство, яке розгорталося на головній сцені Борівщини, так захопило всіх, що дві години пролетіли як одна.

Всі випускники та їх батьки щиро подякували керівництву райдержад-міністрації за підтримку і допомогу в організації випускного балу.  

Гадаю, поки що ніхто з випускників не зрозумів до кінця, що вони справді вступають у доросле життя, це добре розуміють лише їх батьки, у яких очі сяють щастям, гордістю і радістю. Безперечно, це було і їхнє свято, їм є ким пишатися і за кого радіти. Щасливої дороги вам, діти!

Лише від вас залежить – ким ви станете. Головне, щоб ви були справжніми людьми. А справжні  люди можуть зробити багато чого: наше життя комфортним, місто ошатним, будинки затишними, людей щасливими.

І це головне!

Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

 

 

Переглядів: 549 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar