Головна » 2015 » Червень » 26 » БОРІВЩИНА МАЄ ТАЛАНТИ
13:40
БОРІВЩИНА МАЄ ТАЛАНТИ

Борівщина має таланти

Минулої п’ятниці на головній сцені Борівщині в РБК відбувся заключний концерт переможців фестивалю-конкурсу «Борівщина має таланти», присвячений 70-й річниці Перемоги у Другій світовій війні.

Це був феєричний парад справжніх зірок.

Але повернемося спочатку до витоків цього свята. Протягом місяця в районі працювало журі у складі начальника відділу культури і туризму Світлани Шведченко, директора РБК Олени Коломієць, провідного методиста РБК Андрія Шведченка і методиста РБК Олени Власової. Вони відбирали най-кращих учасників з сільських закладів культури, які змагалися за право показати свою майстерність на головній сцені району.

У конкурсі брали участь солісти-вокалісти, ансамблі, танцювальні колективи, фольклорні колективи, майстри самодіяльного ужиткового мистецтва та художники, роботи яких можна було побачити у фойє РБК.

Конкурсні виступи проходили у номінаціях: воєнна патріотична пісня, дитячий спів, музичне мистецтво, хореографія, вокально-хоровий спів, гумор, естрадний спів – народний майстер.

І ось звучить музика, всі учасники гала-концерту вийшли з ліхтариками і почався концерт, у якому взяли участь хореографічний та дівочий колективи  Богуславського СБК, Валерія Нежданова, Тамара Богомолова, Данило  Версков, Сергій Долін, Юлія Шейко, найменші учасники - хореографічний колектив Шийківського СК; квартет, фольклорний колектив «Українські вечорниці», Ліза Ченьова, родина Бебешко та Олег Гармаш і танцювальний гурт «Ходунець» з Піско-Радьківського СБК; фольклорний колектив «Зарічанка» Гороховатського СБК; Анатолій Кислий та гурт «Непоседы» Дружелюбівського СК; Лілія і Наталія Положенкови із Загризівського СК; фольклорний колектив Богуславського СБК; гурт «Червона калина» з Гороховатки; оркестр ДМШ;  колектив «Борівчанка», дует Аліни Одінокової і Юрія Клименка, танцювальний колектив «Овація» районного БК; дует Лілія Максименко і Андрій Тютя з МБК; дует Марії Царьової і Петра Лисенка з Першотравневого СБК; Надія Велігоша  з Чернещини; танцювальний колектив «Феєрія» з Шийківки.

Пролився зорепад потоком яскравих зірочок талантів і ось настав час для нагородження - всі переможці конкурсу отримали Почесні грамоти, а діти ще й солодкі подарунки від громадської спілки «Со-ціальний Рух поваги».

Організатори свята і учасники щиро дякують за підтримку в проведенні гала-концерту голові РДА Віталію Кіяну, першому заступнику голови РДА Сергію Федченку, генеральному директору агрофірми «Новий шлях» Олексію Гомону, народному депутату України Віктору Остапчуку, начальнику відділу освіти Тетяні Бондарівській.

Для нагородження на сцену були запрошені голова РДА Віталій Кіян і начальник відділу освіти Світлана Шведченко, які вручили Почесні грамоти директорам сільських та районного будинків культури і бібліотечним працівникам.

Окрім грамот, переможці конкурсу отримали шалені оплески та любов всіх глядачів.

Свято було організовано на високому професійному рівні, за що ми, глядачі, щиро дякуємо працівникам РБК.

Олена КОЛЕСНІКОВА.

 

 

Переглядів: 540 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar