Головна » 2015 » Травень » 6 » Бійці АТО отримають путівки
16:42
Бійці АТО отримають путівки

Бійці АТО отримають путівки

На відпочинок та оздоровлення демобілізованих Борівському району виділено 31,5 тис.грн. Ці кошти на-дійдуть у вигляді субвенції з обласного бюджету  в рамках реалізації Комплексної програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, затвердженої рішенням Харківської обласної ради від 09.04.2015 року. 

Кожному військовослужбовцю, який брав участь у діях у зоні АТО, буде запропоновано 14-денний санаторний відпочинок за рахунок бюджету.

Щоб отримати путівку, звільненим у запас військовослужбовцям необхідно надати до управління соціального захисту населення Борівської райдержадміністрації заяву, копії паспорта, довідки про присвоєння іденти-фікаційного коду, довідки про участь  в АТО (за формою, установленою Постановою Кабінету Міністрів  № 413 від 20.08.2014 р.) або копію наказу командира військової частини (начальника територіального підрозділу) з відомостями про участь у АТО, медичну довідку про відсутність протипоказань для відпочинку в санаторно-курортних установах. Посвідчення учасника бойових дій для отримання направлення на відпочинок не потрібно.

За додатковою інформацією звертатися до управ-ління соціального захисту населення Борівської РДА  за телефоном 6-11-28.

Переглядів: 435 | Додав: trudovaslava | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar